Verlichten is ook je leven lichter maken ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

''Moeten hoort er niet meer bij.'' Je kunt niet meer moeten van jezelf. Want dan loop je vast. Dan hou je vast en is er geen stroming meer. Het water vertroebelt. En het leven gaat langzaam dood. Dat gebeurt letterlijk wanneer je vast loopt.

Geen zorgen. Maak je leven maar gemakkelijk. Je mag geven wanneer jij dat wilt. En geef eerst jezelf wat.

Want anders is er niks te geven.

Je hebt vanaf Januari gewacht tot het lente is. En nu mag je ervan genieten. Vreemd is dat genieten het is eigenlijk zo makkelijk. Doe het maar gewoon. Oefen daarin en je ontdekt de nieuwe kanten in de stilte. Het kikkerdril in het water. En de warme april zon lekker op je gezicht, heerlijk dit is jouw plek. Iedereen heeft zo zijn fijne plekjes. Ze zijn voor jou. Maak er maar gebruik van.

Ik moest een boek schrijven en ik moest dit en ik moest dat. Nee je moet helemaal niks. Je mag van jezelf. Doe het maar gewoon lekker op jouw tempo. En wanneer jij er zin in hebt. Je bent namelijk niemand iets verantwoordelijk. Alleen jezelf. En hoe heerlijk is dat. Je hoeft ook niemand uit te leggen waarom je iets doet of hoe je iets doet. Want dat gaat ze niks aan. Jij doet het op jouw manier omdat het goed voelt voor jou. En dat hoef je niet te verantwoorden aan andere mensen.

Die relati’s zijn voorbij. Ze maken je dan de bitch van een ander. Een pleaser. Afhankelijk van een ander omdat je om bevestiging zocht. Mijn grootste relatie blokkade is dat. Simpel als dat.

Niet zoeken naar de mooie planten buiten mijzelf. Maar de mooie plant die mij heet accepteren en zelf water geven. En alle mooie kanten ervan ontdekken. Want verlichting is niet alleen het harde werk. Het is vooral loslaten, toelaten en het licht in jezelf neerzetten.

Je hoort je leven ook lichter te maken. Je mag blokkades en vaste patronen doorbreken. Simpel door ze te breken. En voor de makkelijkste oplossingen te gaan. Doen wat goed voelt. Het leven is nog nooit zo makkelijk geweest. Omdat 5D zo hoort te zijn.

 

Er is geen hel. Het leven is zo makkelijk als je het zelf maakt. Ga toch eens genieten. Wees niet te bescheiden. En het goede gevoel gaat leven. Je ziet niet alleen maar meer dubbele getallen. Maar je gaat het ook in je realiteit zien.

Het maakt niet uit of het direct loopt of retrogrades. Retrogrades helpen om je leven te verlichten. Stilstand om de motor weer aan maken. En lekker naar je bestemming te koersen. Weet dat je geholpen wordt. Je hoeft alleen maar om hulp te vragen. Dat doen we te weinig. Alles nu en op je eigen houtje. En je krijgt een edelsteen die je even de goede richting op boost. Alle negatieve kanten worden omgedraaid. Zo wat een krachtig steen zeg.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Bridgeman

Ontmoet je Essentie


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland