Het loslaten van ''moeten'' en ''hard werken'' ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Terugschakelen, terugschakelen, terugschakelen….. Dat is wat telkens weer nodig is.

De transformatie-energie duwt ons elke keer maar weer vooruit en je bent zo gewend geraakt aan die continue stroom voorwaarts, dat het soms moeilijk is om jezelf hierin te stoppen. Moeten en hard werken is een energie die diep in ons is geworteld.

Toch wordt er van je gevraagd om het moeten en steeds maar vooruit willen, los te laten.

Het is nodig om je los te maken van ‘doen vanuit je hoofd’ en rust, ruimte en stilte voor jezelf te creëren. Zodat je alle veranderde energie kan laten bezinken en jij weer kan ontspannen.

Moeten, hard werken, resultaatgericht bezig zijn en doen vanuit je hoofd horen bij de oude energie en halen je weg van de verbinding met jezelf.

Daarbij komen ze voort uit angst. Angst dat er anders niet genoeg geld zal zijn, dat je het niet goed doet, geen waardering zal krijgen, niet gezien wordt, afgewezen zal worden, enz.

Maar in deze tijd mag alle angst in het licht van ons bewustzijn komen. Angst mag uit het donker komen en we mogen haar ontslaan van haar taak als raadgever en leider. Vertrouwen, liefde en de verbinding met jezelf mogen daarvoor in de plaats leidend zijn.

Het is belangrijk om ruimte voor jezelf te nemen. Het mag, het kan en het is veilig.

Als je doet wat goed is voor jou, waarvan jij oplaadt en dichter bij jezelf komt, dan wordt er voor jou gezorgd.

Als jij verbonden bent met jezelf, vind je daar alles wat je nodig hebt. Dat zal weerspiegeld worden door de buitenwereld: ook daar zal er voor je zijn wat jij nodig hebt.

Door te ontspannen en je met jezelf te verbinden, kan jouw energie weer gaan stromen. Vanuit die stroom ontstaan jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf. Nu niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier en gemak (wat energie geeft).

Zo ga je creëren vanuit de energie van de nieuwe tijd: gemak, ruimte, vrijheid, liefde, verbinding en vertrouwen.

Het universum wil niets liever dan dat jij je op steeds dieper niveau met jezelf verbindt en van daaruit gaat leven. Zij zal jou hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen en je de bevestiging geven dat het goed is wat je doet.

Wil jij voelen hoe je de oude energie van moeten en hard werken loslaat, zodat je kan ontspannen, de verbinding met jezelf kan verdiepen en weer in jouw natuurlijke stroom komt?

Zodat jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf gaan, niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier en gemak (wat energie geeft)?

Dan is de audio opname 'Loslaten van moeten en hard werken' misschien iets voor jou.

Te bestellen via:


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Openen om te kunnen ontvangen

Nieuw! Online vier weken programma

Lichtwerkers Nederland & Helder Bewust Zijn 


In vele levens op aarde zijn we ondergedompeld in de verdichte energievelden. Lang zijn we vergeten wie we zijn. We hebben ons vol laten lopen met energieën van een lagere frequentie dan ons wezen en hebben ons aangepast aan onze omgeving. Dit was onderdeel van onze opdracht.

 

Ergens hadden we wel een vage herinnering van onze taak om licht te brengen. Vanuit die herinnering zijn we gaan geven en geven, net zolang tot we leeg en uitgeput achterbleven.

Dat was het moment waarop je wakker kon gaan worden, ontwaken, en stappen zetten uit die verdichte velden.

 

Stapje voor stapje groeit ons bewustzijn, maken we ons los van de oude energieën en herinneren we ons meer van het licht en wie we zijn. We beseffen ons, meer dan ooit, dat we hier zijn om een taak uit te voeren, maar ook mogen genieten en ontvangen. Ontvangen om onszelf weer te vullen en op te laden, om van daaruit het licht te kunnen ZIJN, op de aarde, belichaamd licht.

 

Toch zijn die oude patronen van teveel geven, onszelf en ons licht weggeven, diep ingesleten en dragen we hier nog meer van mee dan wij ons bewust zijn.

 

  Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren?

  En wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen waar je zo naar verlangt?

  Meer tijd, rust, liefde, geld, overvloed, fijne gevoelens, licht, hoge energiefrequenties, helderheid, bewustzijn, verbinding, aarding, inspiratie, inzichten en aanwezigheid?

  

Doe dan mee met het vier weken traject 'Openen om te kunnen ontvangen'.


Bridgeman

Transformatie Retraites Zuid Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0