Het nieuwe levensboek van de 5e dimensie ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Leren leven met energie….

Het binnenstromen van nieuwe, mooie kristallijne energie gaat in een hoog tempo.

Aan de ene kant heerlijk, maar aan de andere kant nog steeds veel gekreun en gesteun.

Wat ook begrijpelijk is.

Het beeld van de verbouwing van je huis, terwijl je erin blijft wonen is vaker gebruikt.

Dat geeft een aardig beeld van hoe intensief dit proces voor ons mensen is.

Dat wordt toch eigenlijk vaak onderschat. Het is vooral een hele intensieve periode, die wij eigenlijk maar even tussen neus en lippen door willen doen. Waarom zo moe? Waarom alles zo veranderd? Hoe lang moet ik dit nog ondergaan? Er zijn zoveel vragen die door je heen gaan.

Vooral wanneer je dan ook nog nachten hebt waarin de slaap niet te vinden is.

Wanneer je dit “getob” leest, zie je ook dat dit nog voornamelijk de “oude” mens is die voornamelijk werkt vanuit zijn/ haar 3D ervaringen.

Hoe kan je daar in die prachtige 5D nu anders mee om leren gaan? Door je heel goed te realiseren dat JIJ die mens niet meer bent. Je zal die mens nooit meer worden.

Neem vandaag de stap om dat voor eens en voor altijd los te laten. Neem dan ook het besluit om daar, wanneer het weer even moeilijk wordt, niet naar terug te keren.

Zie jezelf voor je:

 

De mens in 3D die in een boek leest met teksten die met 3D te maken hebben. Van hoe hou ik mij staande in dit leven van de 3D. Leg dat boek weg en besluit het niet meer op te pakken. Draai je 180 graden om en zie dat daar een prachtig boek ligt. Het is helemaal vervuld van het kristallijne licht waarin wij nu leven. Dit boek is geen gewoon boek. Het is een orakelboek.

Hoe ga je dit boek gebruiken?

 

Wanneer het even niet loopt, zoals je had verwacht. Ga naar de stilte. Ga naar binnen en maak verbinding met je hart en je hogere zelf. Pak dit virtuele boek en sla het open op een willekeurige pagina. Je zal daar je inzicht vinden dat je verder zal brengen. Door naar die stilte te gaan, activeer je je spirituele begeleiders. Die staan klaar om je bij te staan en je te helpen naar je oplossingen te komen.

Het kan zijn dat je niet meteen de gehele oplossing in je inzicht te zien krijgt. In deze manier van leven is geduld heel belangrijk. Wacht rustig af. Je krijgt soms maar een stukje van je inzicht te zien. Volg je begeleiders in vertrouwen. Ja pak hun uitgestoken hand maar. Dan wordt je geleid naar het volgende punt. Daar krijg je weer een stukje van je inzicht te zien. Je blijft in je rust, je blijft in je vertrouwen……. Steeds word je verder meegenomen. Je zal verbaasd zijn waar je mee naar toe genomen wordt. Het is zo bijzonder. Je wordt er zo stil en gelukkig van.

Dit is een hele andere mens, dan de mens die in de 3e D leefde en zijn inzichten niet begreep of niet zag. Dan het eigen heft in handen nam. Stampvoette en steeds gefrustreerder werd. Waardoor het alleen maar moeilijker werd. Zie je de prachtige verschillen? Leg je oude boek weg en ga werken met het geheel nieuwe boek van de 5D. Dit boek heet “Hulp in vertrouwen”.. Het is een prachtig boek. Des te vaker je het gebruikt, des te beter leer je ermee omgaan.

Heerlijk dat je dit boek altijd tot je beschikking hebt. Dit is een prachtig geschenk van de 5D. Je hebt er hard voor gewerkt en daarom ligt het voor je klaar.

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland