Gezonde dienstbaarheid ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De 27/9-trilling van deze week brengt veel afwerking en voltooiing. Je voelt stilaan zeer duidelijk waar je (bijna) klaar mee bent, wat er aan het aflopen is, en vooral: wat je eruit hebt geleerd. Iets is immers pas volledig afgewerkt wanneer je alle aspecten die ermee te maken hebben duidelijk hebt gezien, doorleefd en doorvoeld. Je kan getriggerd worden op je grenzen, wanneer meer bewustzijn hierrond nodig is voor je.

Denk eraan dat mensen jouw grenzen pas kunnen respecteren wanneer je zélf jouw grenzen kent én ze duidelijk aangeeft. Over je grenzen (laten) gaan, zorgt vrijwel altijd voor energielekken en karmisch onevenwicht, en dat voelt heel ongemakkelijk aan. Tot je het denkpatroon en de overtuigingen begrijpt die aan de basis hiervan liggen, en haast altijd te maken hebben met angst om niet meer geliefd te zijn. Wat je kan oplossen door te werken aan Zelf-liefde, misschien wel de belangrijkste pijler van het spirituele pad. Er komt ook meer inzicht (en mededogen) rond relaties die afgelopen tijd een belangrijke plaats innamen in je denken en/of leven. Het is vooral ook een tijd om jezelf de vraag te stellen: 'Hoe kan ik wat zachter zijn voor mezelf?'- en te gaan checken wat nu je voornaamste behoeften zijn, en hoe je die kan waar maken.

Dienstbaarheid

 

Dienstbaarheid is één van de hogere doelen die elk mens op Aarde in zich draagt. Heel de maatschappij functioneert doordat mensen dienstbaar zijn naar elkaar. Het hoort bij het bewustwordingsproces (voor de ene meer dan voor de andere) om dienstbaar te leren zijn op een gezonde manier. Je steeds helemaal leeg-geven om je toch maar geliefd te voelen door de andere(n), om waardering te krijgen, om je niet schuldig te voelen, is een soort spel dat vaak wordt gespeeld tussen iemand die steeds maar wil geven, (die vooral mag leren zichzelf te waarderen, te respecteren en lief te hebben), en iemand die het normaal vindt steeds te ontvangen. Beiden kunnen mekaar lang vasthouden in een karmische klem, tot een van beide zich bewust wordt van dit patroon, en het ook loslaat. Een ander ongezond patroon is iemand willen helpen die wel hulp vraagt, maar eigenlijk niet wil geholpen worden, en blijft vasthouden aan oude visies en overtuigingen. Wanneer je dan toch wil helpen, zal je snel merken dat je massa's energie verliest, tot je inziet dat je niét verantwoordelijk bent voor iemand anders' welzijn. Gezonde dienstbaarheid kan alleen maar bij gezonde grenzen, en die worden altijd gevormd door een gezonde portie zelfliefde, zelfwaardering, zelfrespect en zelfaanvaarding, en dit zijn alle 4 belangrijke pijlers van je aarding - het besef 'Ik mag er zijn'...

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Healing op afstand

Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 11 april 20:00 - 20:45 uur 


Wil jij begeleiding ontvangen bij het doormaken van jouw nieuwetijdslessen?

De volgende online healing ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’ is op donderdag 11 april om 20 uur. Tijdens deze healing word je dieper met jezelf verbonden en meer in je lichaam gebracht. Je ruimt oude energie op en maakt zo plaats om de energie van de nieuwe tijd door jouw lichaam heen te laten stromen.


Robert Bridgeman

Transformatie Retraite Exclusive


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.