Energienieuws: Bewust kiezen voor het nieuwe ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Er komen deze week situaties naar je toe waarin je wordt beproefd in de lessen die je aan het leren bent en hoe stevig je met jezelf bent verbonden.

 

Je wordt uitgedaagd: ga je mee in het oude en laat je je meetrekken in oude patronen die niet voedend zijn voor jou en jouw ontwikkeling?

Of blijf je stevig in jezelf verankerd, bewust van het grotere plaatje en wat ècht goed is voor jou, jouw ziel en je transformatieproces?

 

Als je de keuze kan maken voor jouw hoogste goed, geeft dat een enorme boost voor jouw vertrouwen en stappen voorwaarts.

Het zijn dan ook de afsluitende lessen waar jij ontzettend lang (vele jaren, levens) mee bezig bent geweest. Door de keuze voor jezelf te maken en je niet meer mee te laten trekken in het oude, kan je deze patronen en lessen achter je gaan laten.

 

Daarmee zet je de deur open naar een nieuwe fase die voedender en vervullender voor je zal zijn. Zodat jij kan bloeien in plaats van jouw energie weg te geven.

 

Er is nog een extra les verscholen in deze situaties. Kan jij, terwijl je duidelijk kiest voor wat goed is voor jouw hoogste goed, open, eerlijk en liefdevol zijn tegen de mensen / situaties waartegen jij ‘nee’ zegt?

Want dat is eerder moeilijk geweest, door alle angst en schuldgevoelens die hieraan kleven. Ook hier mag je een fase afsluiten en zien welke nieuwe vaardigheden je je eigen hebt gemaakt. Als je dit doet, lijkt het alsof je van het leven ‘bonuspunten’ krijgt. Het voelt opeens een stuk lichter en er komen mooie dingen naar je toe. Je hoeft ze alleen maar op te merken en te ontvangen…

 

Wil jij begeleiding ontvangen bij het doormaken van jouw nieuwetijdslessen?

De volgende online healing ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’ is op donderdag 11 april om 20 uur. Tijdens deze healing word je dieper met jezelf verbonden en meer in je lichaam gebracht. Je ruimt oude energie op en maakt zo plaats om de energie van de nieuwe tijd door jouw lichaam heen te laten stromen.

Healing op afstand

Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 11 april 20:00 - 20:45 uur 


Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter. 

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor die healing. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op ervaren in je lichaam, de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

Door Lea van der Eem

Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn
www.helderbewustzijn.com


Robert Bridgeman

Shift your reality Retraite


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland