Sta je gevoelens toe. Controleren werkt niet meer ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Al die gekke energieën, je laat je soms alle kanten opslingeren. Dat is als er weer een nieuwe golf aan energie op je in aan het slaan is.

Je bent net wakker geworden. En nog bij aan het komen van een droom waarin je lucide was. Alleen je speelde het verhaal en maakte niet de realiteit.

Pik één ding en blijf daarbij. Laat je niet verleiden om meer te doen dan je kan. Onrustig zijn is ook een emotie. En die mag ook gevoeld worden.

Je kunt je emoties niet controleren. Ze willen er zijn en ze willen gezien worden, laat ze er maar zijn. Dat is de weg van de minste weerstand. Observeer zonder oordeel net zoals in een healing doet. Je laat het zijn voor wat het is.

Het is niet meer de tijd om te haasten. Om sneller te gaan dan je eigenlijk aankunt. Doe het maar lekker op jouw tempo. Doe wat je kunt.

Alles lijkt sneller te gaan en dat is ook zo. Maar je hoeft daardoor niet sneller te bewegen. Hoe jij het doet is goed. Want jouw manier werkt het beste voor jou.

Oude programma’s die de kop op steken. Die je zorgen willen laten maken. Je hoeft het alleen te doorzien. Er bewust van worden zodat je weer verder kunt. Je laat het weer zijn. 

En dan nog verder de nieuwe tijd in. Je weet het niet. En dat is oké. Dan pas is er ruimte voor nieuwe dingen. Ruimte voor spontane plotwendingen voor je. Dat gebeurt er als je niet heel je leven hebt vol gepland.

Op de golven gaan we mee. We vallen omdat we ons niet toestaan om ons moe te voelen. In ontspanning te durven komen. En dan toch nog eigenwijs doorgaan en de verbinding met onszelf verliezen. Voor wie?

Want we kunnen niet altijd maar op volle kracht vooruit. Je hoort ook stil te kunnen staan. Om te beseffen hoe goed je al bezig bent. Of omdat je even vakantie wilt. Jezelf ontlading gunnen. Te laten zijn wat is. Of om in te zien dat vanuit een hoger perspectief alles goed gaat komen. Eigenlijk al goed is. Zonder stilte geen antwoorden. In al die herrie afleiding zul je jezelf niet horen. Daarom is meditatie zo belangrijk en hangen in de natuur.

Achter de onrustig wacht de stilte op je. Dan is de energie is weer in je gedaald. En het leven is weer wat lichter voor je geworden. Zo heerlijk.

Dat is een belangrijke voor mij. Afsluiten die laptop en van het leven genieten. Want schrijven kan altijd nog. Vanuit moeten gaat je creatie veel minder vrij. Want het heeft veel wrijving met de nieuwe energie. Terwijl vanuit mogen en de flow dingen gaan vliegen en snel manifesteren.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Healing op afstand

Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 11 april 20:00 - 20:45 uur 


Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.


Vipassana

Bridgeman Meditatie Retraite


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland