Omarm het duister ♥ Annemiek Webbink ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen,

Iedereen heeft zijn duistere kanten, niemand uitgezonderd.

Als je deze bij jezelf opmerkt, accepteer deze dan. Zeg tegen jezelf “ik zie dat je er bent, maar ik wil daar niets mee doen.” Daarna laat je het los.

Blijf niet hangen in negatieve gevoelens zoals boosheid als “waarom denk ik zoiets” of “waar komt dat nou weer vandaan” of  “ik baal hiervan”.

Accepteer dat deze gevoelens er zijn en laat ze los. Dat is niet moeilijk. Zodra je er bewust van bent dat deze gevoelens ook bij jou horen en je ze accepteert en loslaat, is het klaar.

Vaak zie ik dat mensen eindeloos gaan prakkiseren omdat ze niet begrijpen dat ze zulke gedachten hebben. Ze zijn teleurgesteld in zichzelf, maar verlagen daarmee onmiddellijk hun trilling.

Lieverds, doe daar niet moeilijk over. Praktiseren lost niets op. ACCEPTEER deze gevoelens en je bent klaar. Wees niet boos of teleurgesteld in jezelf. Je bent perfect zoals je bent, weet je nog? Daarmee maak je bewust een keuze voor liefde. Hoe mooi is dat?

Je kunt je afvragen waarom zulke gevoelens naar boven komen. Daar kun je van leren.  Kennelijk is er iets in jou of in je omgeving die deze gevoelens naar boven haalt. Blijf bewust bezig en denk na over alles wat je doet en zegt. Dan zul je steeds meer naar het Licht toe groeien en steeds meer liefde gaan verspreiden.

Let er op dat er dan mensen in je omgeving zijn die jouw licht niet kunnen verdragen en daarom “lelijk” gaan doen . Leg dat naast je neer, trek het je niet persoonlijk aan. Het zegt meer over hen dan over jou. Hou zulke mensen op afstand. Als je toch vaak met ze te maken hebt, zet dan in gedachten een beschermingskoepel over je heen. Dan komen negatieve signalen niet bij jou binnen en heb je er geen last van. Of, als je al verder ontwikkeld bent, kun je je frequentie afsluiten voor deze negativiteit.

Zo groei je steeds iets verder, stapje voor stapje naar je Goddelijkheid toe.

Ik ben heel trots op jullie allemaal. Je kunt dit!

Een liefdevolle groet van God

Annemiek Webbink
https://www.facebook.com/annemiek.webbink.9


Healing op afstand

Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 11 april 20:00 - 20:45 uur 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0