Wat je water geeft dat groeit ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Denk je dat je iets gaat onthouden als je de hele dag tegen jezelf zegt: “dat ga ik vergeten”.

Denk je dat je de moeite gaat doen om naar buiten te gaan voor je aarding als je de hele dag tegen jezelf zegt: “dat doe ik toch niet”.

“Ik wil gaan sporten, maar ik heb geen zin”. Denk je dat je zin gaat krijgen als je dat tegen jezelf zegt?

Denk je dat je die toffe baan krijgt waarvoor je op gesprek bent geweest als je de hele dag tegen jezelf zegt: “ze kiezen mij vast toch niet”.

Als jij niet in jezelf gelooft. Hoe moeten anderen dan in jou geloven? Als jij niet op jezelf vertrouwt, vind je het dan gek dat je niemand om je heen vertrouwt?

Als jij jouw woorden en gedachten niet gaat veranderen, denk je dan dat er in jouw buitenwereld iets verandert?

OPDRACHT

 

Pak een pen en een stuk papier. Daarop schrijf je:
“ik ga er alles aan doen om mijn leven een positieve draai te geven. Spirit, help mij hierbij”.

Daaronder schrijf je:
“ik ben sterk”, “ik ben mooi”, “ik ben Liefde waard”, “ik kan dit”, “mijn leven gaat veranderen!”, “ik zet door!”, “ik geef niet op!” verzin het en schrijf het op.

En dat lees je iedere ochtend. Iedere middag. Iedere avond. Je staat er mee op en je gaat ermee naar bed.

Wat zeg je? “Dat ga ik toch niet doen zo vaak”, “ik ga dat vast vergeten”, “ik lees het nu, maar er komt niks van”. Stop er dan maar mee. Met leven. Met je hele innerlijke reis. Want met die houding ga je de rest van dit leven diep ongelukkig slijten. Je zou je eigenlijk zelfs moeten schamen dat je jezelf zo laag inschat dat je niet eens een pen en papier kunt pakken.

Ook lekker zonde van het leven dat jouw Ziel gekozen heeft voor jou, als jij jezelf steeds maar zo klein houdt. Hadden ze dit leven beter aan een ander kunnen geven. Die wél de moeite zou doen om terug bij het Licht te komen.

Het zit allemaal in jouw Geest lieve Ziel. In wat jij zelf creëert. In de woorden die jij tegen jezelf uitspreekt. In de gedachten die jij denkt. Woorden kun jij veranderen. Gedachten kun jij veranderen. Overtuigingen kun jij veranderen.

Maar je zult wel zelf het werk ervoor moeten verrichten. Je wordt niet ineens wakker met een verlichte vrije Geest (op Boeddha na, maar die zat ook eerst 7 jaar onder een boom). Verlichting is het proces. Verlichting is het loslaten van zware energie. Maar dan zul je wel moeten loslaten. Door je angsten heen en loslaten.

The only way to heal is to go through the pain
You have to let go in order to gain

 

Geen excuses meer. Het is nu wel mooi genoeg geweest. Besluit vandaag dat het anders moet en DOE HET! Je bent geen slachtoffer. Dus STOP met jezelf zo te behandelen.

Zet ‘m op lieve Ziel. Ik geloof in jou. Nu jij zelf nog.

Let Go and Let God.

Namasté.

Liefs,

Avalon ♥️
www.vindjouwspirit.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland