Eerst jij... ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Een eerder ontvangen boodschap is ook voor mij nog dagelijks actueel. Want zij die het Licht dragen, zijn geneigd om altijd maar weer - vanuit oude patronen gebaseerd op voorwaardelijke liefde - te gaan 'zorgen voor'.

Dat is heel begrijpelijk, omdat we in veel levens met een Liefdesmissie zijn afgedaald naar de Aarde. Vanuit een diepe toewijding aan de allerhoogste waarheid hebben we altijd 'bij willen dragen aan het goede'. We hebben altijd het beste gegeven, om het leven voor onszelf en voor anderen zo leefbaar mogelijk te maken.

Hoe mooi en goed bedoeld ook: voordat je anderen uit oude matrixen kunt bevrijden, en om te voorkomen dat je jezelf opnieuw leeg geeft, dien je eerst jezelf te bevrijden uit de oude matrix. Dit klinkt voorwaardelijk, maar de liefdevolle boodschap hierachter zegt: Krijg bewustzijn op waar jij jezelf verlaat. Ga onderzoeken hoe jij jezelf en anderen ontkracht, door hun karmische lading gedeeltelijk mee te gaan dragen, onder het liefdevolle mom van 'hun leven te willen verlichten'.

Je kunt pas iets 'voor de wereld betekenen' als je eerst goed helder hebt gekregen wat de ware betekenis van het leven voor jouzelf inhoudt. Het is jouw gezuiverde innerlijke licht, jouw gelouterde en geopende hart dat van betekenis is. Het is die stille aanwezigheid in jou, die verankerd is in een Goddelijke Liefde waar je nóóit meer bij weg wilt.

De wereld kan geheeld worden door de 'Balsem van Liefde'


Velen van ons willen een genezer, een coach, een therapeut of een reddende engel zijn. Maar hoe kunnen we nou anderen zuiver spiegelen, zo lang we nog vergeten dat onze allereerste zorg voor onszelf moet zijn?

Het is tijd om onszelf de heling toe te staan die we nodig hebben, waardoor we een vat vol liefde kunnen worden. Het is tijd om te herinneren wie we diep van binnen zijn, en onze goddelijke afkomst zelf te erkennen en bevestigen.

 Wanneer kunnen we nou 'het beste' aan de wereld geven, zo lang onze innerlijke bekers nog leeg zijn? 

 Hoe kunnen we stralen en meer licht brengen, zo lang we zelf nog niet bij ons innerlijke licht kunnen blijven?

 Hoe kunnen we nou vrede in de wereld brengen wanneer we nog niet in staat zijn om in vrede met onszelf te zijn?

 Laten we beginnen door ons eigen zelf met Liefde te balsemen, en ons gewonde lichaam te verwarmen in de zon. 

 Laten we beginnen door onze zelf-ontkenning te beëindigen, en de gebeden van ons Goddelijke Zelf beginnen te spreken.

 Laten we beginnen door naar onze innerlijke wijsheid te gaan luisteren, en voor onszelf een veilig Huis van Waarheid te bouwen.

Laat jouw beker maar weer gevuld worden; sta open voor licht en liefde. Je lichaam en ziel willen geheeld worden, en daarbij zal hogere leiding je gidsen. 

Herinner je dat je een Kind van de Bron bent; jij bent de Geliefde, die terugkeert naar Huis. Wanneer je op je eigen heilige grond zult landen, zul je de Heler vinden, wachtend in je innerlijke Thuis.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


Groepshealing op afstand

Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 11 april 20:00 - 20:45 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.