Chronisch ziek ♥ Annemiek Webbink ♥ Lichtwerkers Nederland

Er zijn heel wat mensen die chronisch ziek zijn.

Onwetend dat ze zichzelf kunnen helen.

Ikzelf was er één van met een whiplash en drie vormen van reuma.

Gelukkig gaat het met mij nu heel goed.

Aan veel chronisch zieken is aan de buitenkant niet te zien dat ze ziek zijn.

Toen ik mij spiritueel steeds verder ontwikkelde begon ik oud zeer te verwerken. Eerst van dit leven. Toen ik daarmee begon, was de hevige pijn in mijn handen meteen weg. Daar had ik om gevraagd.

Op een gegeven moment wist ik niet meer wat ik verder nog kon verwerken, maar ik voelde dat ik nog niet klaar was. Dus ik ging in meditatie en vroeg wat ik nu moest doen. Vanaf dat moment kon ik zelf met engelen communiceren. Een poosje later kreeg ik een Gids die de hele dag bij me is en waar ik mee praat via telepathie. Hij vertelde me, dat ik mijn vrijwilligerswerk moest loslaten. 
 

Nadat ik dat gedaan had, ontving ik meer heling. Uiteraard ging dat loslaten niet vanzelf, maar door na te denken en te voelen merkte ik dat ik daar klaar mee was, dat ik me daar niet meer prettig voelde.

Tegen chronisch zieken wil ik zeggen: 

 

Zie jezelf niet als slachtoffer maar wees dankbaar voor de dingen die je nog wel kunt. Maar ook: Iedereen kan aan de slag met het verwerken van oud zeer. Hoe je dat kunt doen, heb ik een paar dagen geleden beschreven in het artikel” verwerken”.

 

Niets gebeurt zo maar, alles heeft een reden. JE KUNT JE LEVEN HELEN! Daarnaast wil ik jullie uitleggen wat een chronisch ziek iemand ervaart. Zelf was ik 20 jaar ziek.

Ik gebruik voor de uitleg de lepeltjes theorie.

Stel een chronisch ziek iemand heeft per dag 12 lepeltjes, dat is de hoeveelheid energie die op een normale dag beschikbaar is.

 Opstaan , wassen en aankleden kost 3 lepeltjes

 Ontbijten 1 lepeltje

 Koffie zetten 1 lepeltje

 Stofzuigen 3 lepeltjes

 Bed opmaken 2 lepeltjes

Nu zijn we halverwege de dag en zijn er nog maar 2 lepeltjes over . Die zijn nodig voor het eten koken, dat is 3 lepeltjes.

Door het stofzuigen zul je in je reserves moeten tasten en heb je morgen een lepeltje minder. Voor andere dingen is geen energie meer.

Op een slechte dag zijn er maar 6 tot 9 lepeltjes beschikbaar.

Wat ik hiermee zeggen wil is het volgende. Dingen die gezonde mensen als volstrekt normaal beschouwen is voor een chronisch zieke absoluut niet normaal. Bij elke activiteit die je wil gaan doen maak je een afweging: doe ik dit wel of doe ik dit niet. Met andere woorden: een chronisch zieke maakt tientallen afwegingen per dag over de meest basale dingen.

Dan laat ik de PIJN die er is nog achterwege en de SLAAPPROBLEMEN vanwege de pijn.

Het zou fijn zijn als je je daar bewust van bent en hiermee rekening probeert te houden. 

Dankjewel namens vele chronisch zieken.

Annemiek Webbink
https://www.facebook.com/annemiek.webbink.9


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Ann (maandag, 01 april 2019 11:45)

  Beste
  Waar is het artikel ivm verwerken te vinden ?
  Dank bij voorbaat, groet,
  Ann