Ga voorbij aan wie je denkt te zijn ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Ga voorbij je ego. Voorbij die gemaakte bubbel, die je denkt te zijn. Daar kun je pas in de nieuwe tijd leven. En in de overvloed leven. Omdat je dan bereikbaar bent.

Je staat in verbinding met het universum en daardoor kun je ontvangen.

Je hoort door de golven heen te gaan van verveeldheid en ''geen zin'' hebben. Want je verliest steeds meer zelf-identificatie.

Je hoeft geen dingen meer omdat ze lekker zijn. Of leuk zijn om te hebben.

Nee je wilt alleen nog maar dingen die goed voelen. Die je hart voeden. En zo vul je jezelf met zelfliefde.

Aan onze oude gewoontes hangen de laatste restjes ego. Hak die gewoontes in de pan door je aan je eigenwaarde vast te houden.

Veganistisch, oké. Geen mayonaise meer en ook geen melk meer in de koffie. Maar wat mag ik wel? Je mag genoeg.

Je haalt wat dingen weg in je leven. Dingen die je niet meer dienen en niet meer goed voelen. Maar die vul je tegelijkertijd op met dingen waarvan je hart gaat branden. Waarmee je vuur gaat branden.

Je hoeft niet gezien te worden. Want het ego wil gezien worden. Nee, je bent er al. Mensen zie je licht van ver. Omdat je een vuurtoren bent. Een richting aanwijzer van de nieuwe tijd. Nee, makkelijk is dat niet altijd. Maar het harde werk maakt steeds meer ruimte vrij voor de nieuwe jou.

En dan de nachtelijke downloads en het weinig slapen. Energie die torenhoog is. Steeds meer in een andere dimensie bevinden waar denken geen macht meer heeft. Terwijl je in de ochtend nog wat op te ruimen hebt.

Langzaam je identiteit verliezen en je wat leeg en verlaten voelen. Nieuw terrein. Terwijl dat slechts de blaadjes zijn die van de boom vallen.

In de stilte transformeer je meer nieuwe energie in je. Daarom wil het ego je zo graag afleiden. Daar mag jij je bewust van worden. Zodat jij je steeds meer in de nieuwe energie bevind. Voor de rest gaat het vanzelf. Er wordt met je gepraat. Je wordt beschermd en geholpen.

Vergeet niet te genieten. We zitten niet in een strafkamp. Geluk is de nieuwe draad van het leven. Alles is er al. En dat alles mag jij ervaren. Je wenst en het komt vanzelf jouw realiteit in waaien.

Ik ben bijvoorbeeld nogsteeds Luc maar ik ben meer dan de rollen die ik dacht te zijn. Je kunt iedereen zijn die je wilt. Als je eeuwig leeft zul je ook niet bij één rol blijven. Want routine is vreselijk saai. Je heb toch echt dat avontuur nodig. En dat is oké. Ze zorgen wel dat er wat ''misgaat''. Dan heb je nog wat op te lossen ook. Laat maar komen. Vind die bries maar saai en houd meer van orkaankracht.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nlSchrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland