Afnemende Maan: welke zorgen mag jij loslaten gaan? ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Afnemende Maan,

lieve Ziel, welke zorgen kun jij maar niet loslaten gaan?

Welke zorgen in jouw hoofd weerhouden jou ervan om in verbinding met jouw prachtige Hart te staan?

Jouw Hart, dat om aandacht, om Liefde schreeuwt daarbinnen.

Pak eens pen en papier om aan een lijstje te beginnen.

Een lijstje waarop jij al jouw zorgen schrijft.

Zodat er niks meer van die energie in jouw systeem overblijft.

Kijk eens naar jouw lijstje en vraag jezelf dan af: ''wat is de reden dat ik zoveel aandacht aan deze zorgen gaf?''. Vraag jezelf eens af bij elke zorg of jij daar aan iets veranderen kunt gaan, zodat jij weer vol vertrouwen en vreugde in het leven komt te staan.

''Kan ik deze zorg elimineren?"' ''Kan ik mijn denkwijze erover omkeren?'' ''Wat mag ik van deze situatie leren?''. Zie jouw zorgen als een signaal dat aan jou wordt afgegeven, dat jij op zoek mag gaan naar de wortel die jouw zorgen steeds terug laat keren in jouw leven.

Zijn jouw zorgen waarheid? Heeft het zich al gemanifesteerd in jouw realiteit? Of zijn het scenario's in jouw hoofd verzonnen zorgen? Die zomaar weer verdwenen kunnen zijn de volgende morgen. Wat nu als jij aan jouw negatieve gedachten en zorgen eens geen aandacht meer zou schenken, en een negatief angst scenario ontkracht door het om te denken. Zodat jouw beren van de weg verdwijnen, en het Licht bij jou daarbinnen weer gaat schijnen. Om het donker te kunnen overwinnen, zal jij met het confronteren en doorbreken van jouw zorgen en angsten moeten beginnen. De oplossing zal jij niet vinden door telkens aan jouw zorg of gebrek te denken. De oplossing zal gaan ontstaan wanneer jij aandacht aan het positieve in jouw leven gaat schenken. Positief denken trekt namelijk positiviteit in jouw leven aan. Jouw zorgen zullen dan vanzelf als sneeuw voor de zon verdwijnen gaan.

Zorgen maken wij namelijk zelf, in ons hoofd, waardoor ons Hart geheel verdoofd. En wij ons gevoel niet meer kunnen voelen, laat staan, achterna durven te gaan. Binnenin jou met de kracht van jouw verbeelding, van jouw geest, creëer jij jouw eigen realiteit. Lieve Ziel, het is tijd. Dat jij van jouw zorgen en angsten raakt bevrijd. Tijd om jou tot Spirit te keren. Spirit zal jou Liefde leren.

''Lieve Spirit, help mij te bevrijden, van alle gedachten en zorgen die mij vasthouden in mijn lijden. Help mij om mijn gedachten onder controle te krijgen. Zodat de Liefde de ruimte krijgt om mijn zorgen te overstijgen. Want telkens wanneer ik mij zorgen maak, blokkeer ik mezelf waardoor ik uit verbinding met mijn Hart raak. Ik wil graag weer een eenheid raken, lieve Spirit, wil jij mij helpen mijn Hart weer open te maken. Ik ben er klaar voor om bij de Liefde terug te komen. Spirit, laat de Liefde maar onvoorwaardelijk stromen!''.

Lieve Ziel, het is belangrijk dat jij blind zal gaan vertrouwen, op dat jij al die jaren exact datgene hebt ervaren om waar jij diep in jouw Hart om wenst te kunnen bouwen. Dat jij nu bepaalde dingen nog niet hebt gemanifesteerd, betekent dat er bepaalde lessen zijn die jij nog niet hebt geleerd. Maar bovenal dat wat jij wenst nog niet klaar is voor jou en jij dat NU nog niet nodig hebt om tot leven te laten komen. Laat eerst de Liefde maar flink naar jouw Hart stromen. Vanuit díe overvloed, manifesteer jij vanzelf het leven van jouw dromen. Wat aan jou toebehoort zal namelijk altijd aan jou toekomen.

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nlSchrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland