Een dierbare vriend verloren door zelfdoding ♥ Els van Dam ♥ Lichtwerkers Nederland

Een aantal dagen geleden opende ik mijn inbox en werd geraakt door de hulpvraag van een jonge vrouw, ik noem haar hier om privacy redenen Ellis. 

Ellis is een aantal jaar geleden een dierbare vriend verloren door zelfdoding.

Voorafgaande hieraan verbrak hij hun relatie. Je kunt je voorstellen dat dit een heftige en verdrietige situatie was.

Ondanks dat er inmiddels een aantal jaren verstreken zijn, is er altijd een lijn open gebleven tussen Ellis en haar vriend waarbij zij elke keer als ze aan hem dacht, het gevoel kreeg dat hij verdrietig was.

In haar bericht vertelde ze dat zij onlangs over hem had gedroomd waarbij ze opnieuw heel sterk het gevoel had dat hij verdrietig en alleen was. Toen ze wakker werd bleef het gevoel hangen en schoot mijn naam door haar hoofd, waarop ze besloot mij een bericht te sturen. 

Op het moment dat ik het bericht van Ellis las, voelde ik de zachte energie en het verdriet van haar vriend en bovendien kreeg ik kippenvel: werk aan de winkel dus.

's Middags had ik tijd om te gaan zitten en me af te stemmen. Ook nu had ik direct contact: ik zag hem letterlijk rondtasten in het duister, verdrietig en geïsoleerd. 

Nadat ik hem had begroet, vertelde ik hem dat hij zelf zijn omgeving gecreëerd had en dat hij deze dus ook zelf kon veranderen. Ik vertelde dat het nu donker om hem heen was en dat het leek alsof hij alleen was, maar dat dit slechts een illusie was. 

Toen ik hem vroeg om goed en bewust om zich heen te kijken, veranderde er niets. Ik moest hem dus op een andere manier bewust maken. 

Nadat ik hem had gevraagd om zich een 3e oog voor te stellen waarvan hij langzaam het ooglid opende zodat hij door dimensies heen kon kijken, gebeurde wat ik had verwacht en het was magisch om te zien:  de duisternis trok op. Het was alsof er letterlijk een gordijn werd opgehaald en er verschenen diverse gestaltes van goudgeel en wit Licht om hem heen. 

De energie veranderde compleet! Het was prachtig en ontroerend om te zien, deze ontmoeting, feitelijk het weerzien, tussen de jongen en zijn kosmische helpers.

De jongen bedankte me en had duidelijk haast om verder te gaan: terwijl hij al half door het licht was opgenomen, 'ratelde' hij nog snel maar dringend een boodschap voor Ellis: hij vertelde dat hij van haar was blijven houden maar dat hij het contact had verbroken om haar niet mee te slepen in de misère. Hij had hun relatie dus beëindigd vanuit liefde en bescherming voor Ellis.

Of ik dat wilde doorgeven. Natuurlijk beloofde ik hem dat, wenste hem een goede reis en het beeld verdween. 

Toen ik Ellis telefonisch sprak en verslag uitbracht, was de energie van haar vriend duidelijk aanwezig, alsof hij nog even liet weten dat het goed was. Zijn energie voelde compleet anders dan eerder die dag. Ellis vertelde dankbaar en blij dat ze de verandering kon voelen, en met name in haar hart.

Liefde sterft niet met de fysieke dood. Daar is deze ervaring weer een heel mooi voorbeeld van.

Els van Dam
https://www.praktijk-levenskracht.nl


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates requiredLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland