De scheppende kracht van emoties ♥ Juno Burger ♥ Lichtwerkers Nederland

Uit drie verschillende studies blijkt dat menselijke emoties letterlijk de wereld om ons heen creëren. Niet alleen onze perceptie wordt door onze belevingswereld bepaald, maar ook de werkelijkheid zelf.

In het eerste experiment, uitgevoerd door het Institute of HeartMath werd menselijk DNA, geïsoleerd in een afgesloten container, geplaatst bij een proefpersoon. Wetenschappers dienden de DNA-donor verschillende emotionele stimuli toe en fascinerend genoeg, de emoties van de donor beïnvloedde het DNA in de andere kamer.

Bij negatieve emoties als boosheid, angst, frustratie en stress verkrampte het DNA, bij positieve emoties als dankbaarheid, liefde en waardering ontspanden de DNA strengen.

In een tweede, soortgelijk maar niet verwant, defensie experiment, extraheerde en isoleerde wetenschappers leukocyten, witte bloedcellen, van donoren om elektrische veranderingen in de cellen te kunnen meten. In dit experiment werd de donor in een kamer geplaatst en onderworpen aan emotionele stimulatie door videobeelden, die verschillende emoties in de donor opwekten.

Het DNA werd in een andere kamer in hetzelfde gebouw geplaatst waarbij zowel de donor als diens DNA werden gemonitord. Toen de donor emotionele pieken of dalen vertoonde door het zien van de videobeelden, gemeten in elektrische pulsen, vertoonde het DNA in de andere kamer identieke reacties op exact hetzelfde moment. Er was geen vertraging, geen transmissietijd.

De wetenschappers wilden weten hoe ver ze de donor en diens DNA konden scheiden om nog steeds dit effect waar te nemen. Ze stopten met testen nadat ze het DNA en de donor 80 kilometer van elkaar hadden gescheiden en nog steeds hetzelfde resultaat zagen. Geen vertraging, geen transmissietijd. De conclusie was dat de donor en het DNA met elkaar communiceren voorbij ruimte en tijd.

In het derde experiment van dr. Vladimir Poponin observeerden wetenschappers het effect van DNA op onze fysieke wereld. Fotonen, deeltjes die de wereld om ons heen creëren, werden geobserveerd in een vacuüm. Hun natuurlijke locaties waren volledig willekeurig. Vervolgens werd menselijk DNA in het vacuüm geplaatst. Wat werd waargenomen is dat de fotonen niet meer willekeurig gerangschikt waren maar de exacte geometrie van het DNA aannamen. De onderzoekers realiseerden zich dat menselijk DNA letterlijk het gedrag van lichtfotonen, die de wereld om ons heen creëren, vormgeeft!

De logische conclusie uit deze gecombineerde onderzoeken is dat wanneer onze emoties invloed hebben op ons DNA en ons DNA vorm geeft aan de wereld om ons heen, onze emoties letterlijk en direct de wereld om ons heen creëren, veranderen en in stand houden. En niet alleen dat, we zijn buiten tijd en ruimte met ons DNA verbonden!

Door dit soort onderzoeken wordt steeds duidelijker dat niets vastligt, alles vloeibaar is en je als mens bewust en onbewust medeschepper bent van de realiteit waarin je leeft. Het is een ongelooflijk krachtige plek om vanuit te leven.

In een eerdere blog schreef ik dat het lichaam slechts 90 seconden nodig heeft om de fysiologische reactie van het voelen van een emotie totaal af te breken. Daarna is er in het lichaam niet meer te zien dat de emotie is gevoeld. De voorwaarde hiervoor is dat die emotie volledig bewust wordt ervaren, niet persoonlijk wordt genomen en niet begrepen of opgelost hoeft te worden. Het lichaam blijkt hiermee perfect te zijn uitgerust om het complete spectrum van leven te ervaren zonder erdoor te worden belast. De natuurlijke timing van dit fenomeen zorgt ervoor dat emoties, gevoelens, gedachten en fysieke sensaties ons vanzelf loslaten nadat ze zijn doorvoeld en erkend.

Door deze levenswijze ontwikkel je een transparantie in je energiesysteem waarbij alles ervaren kan worden en doorstroomt. Je zet het niet langer vast door het persoonlijk te nemen, te willen begrijpen of te willen oplossen.

Het bevrijdende hiervan is dat het onderscheid tussen positieve en negatieve gedachtes, emoties of gevoelens uiteindelijk wegvalt. Ze worden met gelijkwaardigheid ervaren. Niet dat ze hetzelfde zijn maar de manier waarop je er bewust en compassievol mee om kunt gaan is identiek. Door ze volledig te ervaren en te omarmen krijgen ze geen momentum en creëren ze niet langer de realiteit waarin we ons vaak gevangen voelen. Ze worden in het moment vrij en intens beleefd maar ook doorzien en daardoor verliezen ze hun beklemmende kracht.

Wie als mens zijn ervaringswereld vrij beleeft is uitgelijnd met de rest van de natuurlijke principes van leven. Daarin is alles zoals het is en tegelijkertijd tijdelijk. Hoe lang onze ervaringen bij ons blijven wordt bepaald door ons bewustzijn en ons vermogen om te zijn met wat is. De werkelijkheid om je heen zal direct reageren als je bijvoorbeeld angst voelt maar wanneer deze niet langer wordt gevoed zal je DNA en daarmee alles om je heen binnen no-time terugkeren in een staat van diepe vrede en wilde, onbegrensde energie. Tegelijkertijd!

Let it Be!

Juno Burger
www.junoburger.com

 


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.