Deze week is een voorbereiding op de trilling van april ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is mogelijk dat je je wat dooreengeschud voelt na die energieshift van de voorbije week. Er kunnen heel wat emoties zijn naar boven gekomen, en je kan je moe en kwetsbaar voelen. Is normaal, was niet niks wat je hebt geassimileerd. De uiteindelijke resultaten hiervan - verandering in denken en aanpakken - zullen zich de komende weken manifesteren.

Niet vanzelf - daarvoor is openheid nodig, bereidheid tot een mindswitch, en kracht om het niet opnieuw allemaal stilletjes te laten verdwijnen in je onderbewustzijn - tot het de volgende keer weer allemaal wordt opgeschud. Hiermee begint alle vernieuwing: met het duidelijke glasheldere besef van hoe het echt niet meer kan, wat je écht niet meer wil - want dit is de diepe fundering van al je positieve intenties, wat en hoe je het wél wil. Deze week is een voorbereiding op de trilling van april - kijk dus goed wat er in je leven speelt, het zullen die elementen zijn die worden uitgediept en waarrond je veel zal leren de komende maand. Je kan veel inzichten krijgen over hoe jij functioneert in je relaties, wat jouw plek is, of je een gezond evenwicht voelt erin, en hoe je het verdere verloop ervan ziet.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Healing op afstand 28 maart | Nieuwetijdsenergie


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.