Deze week is een voorbereiding op de trilling van april ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is mogelijk dat je je wat dooreengeschud voelt na die energieshift van de voorbije week. Er kunnen heel wat emoties zijn naar boven gekomen, en je kan je moe en kwetsbaar voelen. Is normaal, was niet niks wat je hebt geassimileerd. De uiteindelijke resultaten hiervan - verandering in denken en aanpakken - zullen zich de komende weken manifesteren.

Niet vanzelf - daarvoor is openheid nodig, bereidheid tot een mindswitch, en kracht om het niet opnieuw allemaal stilletjes te laten verdwijnen in je onderbewustzijn - tot het de volgende keer weer allemaal wordt opgeschud. Hiermee begint alle vernieuwing: met het duidelijke glasheldere besef van hoe het echt niet meer kan, wat je écht niet meer wil - want dit is de diepe fundering van al je positieve intenties, wat en hoe je het wél wil. Deze week is een voorbereiding op de trilling van april - kijk dus goed wat er in je leven speelt, het zullen die elementen zijn die worden uitgediept en waarrond je veel zal leren de komende maand. Je kan veel inzichten krijgen over hoe jij functioneert in je relaties, wat jouw plek is, of je een gezond evenwicht voelt erin, en hoe je het verdere verloop ervan ziet.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Healing op afstand 28 maart | Nieuwetijdsenergie


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.