Zuinig zijn op gevoeligheid ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Het let steeds nauwer hoe we met onszelf, onze gedachten en ons leven omgaan. Ben je een gevoelig iemand, dan vragen je lichaam en geest om steeds bewustere keuzes. Je werkt niet voor niets aan je bewustzijnsontwikkeling. Hoe bewuster je wordt, des te meer je getransformeerd hebt. Om niet onnodig terug te vallen in lagere frequentievelden is het essentieel dat je gaat kijken naar hoe jij jezelf en jouw leven kunt vervullen, in plaats van hoe het te vullen. Vervulling op zielsniveau zal alle verbindingen met je hogere zelfdelen versterken.

Het ego is gewend om zich te verhouden met zwaardere frequenties. Alles wat je tot je neemt, aan eten, drinken, impulsen, dualistische overtuigingen en onwaarheden van buitenaf; het heeft allemaal invloed op jouw leven 'aan de binnenkant'.

Om jouw teruggevonden verbindingen met hogere dimensies te kunnen verfijnen, geldt: hoe minder de mens zich ermee bemoeid heeft van wat je tot je neemt, des te meer het jouw goddelijk DNA zal activeren. En andersom net zo. Dat wat met elkaar kan resoneren, zal elkaar versterken. Dat wat je aandacht en liefde geeft, groeit. Waar jij niet langer mee kunt resoneren houdt je tegen op de weg die overeenkomt met jouw zielenplan, totdat je beseft waar het voor staat. Dan stroomt het weer door.

Wat je je altijd kunt afvragen, bij iedere keuze die je maakt, bij alles wat je tot je neemt, is:

"Voel ik hier liefde, schoonheid en waarheid in?" De kunst is om dit vanuit een mildheid en zachtheid te doen, en om buiten ieder oordeel te blijven. Want wat voor jou misschien niet meer als voedend voelt, kan voor een ander juist nog heel kloppend zijn.

Hier nog een paar prachtige woorden uit de dagtekst van Omraam Mikhaël Aïvanhov:

"De spirituele evolutie van een mens gaat gepaard met een toename van zijn gevoeligheid: hoe meer zijn gevoeligheid toeneemt, hoe meer hij een rijk en intens leven leidt. 

Iemand wiens gevoeligheid afneemt, keert terug naar het dier, de plant, de steen.

Je kunt zeggen: "Maar hoe gevoeliger men wordt, hoe meer men wordt blootgesteld aan lijden." Dat is waar, maar zelfs als we kwetsbaarder dreigen te worden, verdient het toch de voorkeur om onze gevoeligheid te verhogen want zo verhoogt de intensiteit van het leven.

Om de gevoeligheid te ontwikkelen, moet je de hoeveelheid weten te verminderen en de kwaliteit weten te verbeteren."

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.