Leven in het NU maakt je rustig en sterk ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Leven in het NU maakt je sterk en geeft je zelfvertrouwen. Wij voelen dat er dingen aan het veranderen zijn. Wij worden daar onrustig van.

Je weet immers wel wat je hebt, maar niet wat je krijgt.

Heb jij dat gevoel ook?

Hoe kan je daar nu goed mee omgaan?

Hoe kan je naar rust in jezelf komen?

Door je focus te verleggen kan je daar veel aan doen.


Heb je in de gaten dat wanneer je onrustig bent, je niet in het NU zit? Je bent met onzekerheid bezig en dat is toekomst gericht. Je vraagt je af wat de toekomst je gaat brengen? Je bent dus met morgen bezig.

 Wat gaat er gebeuren?

 Wat levert het voor MIJ op?

 Welke veranderingen komen er aan?

Zo kan je nog wel even doorgaan, maar alles is toekomst gericht. Kijk nu eens terug. Het is zeker geen gemakkelijke periode die achter je ligt. Maar het is wel een periode waar je veel sterker en gelukkiger uit gekomen bent. Wanneer je een vergelijking maakt van hoe je was en hoe je nu bent, dan kan je alleen maar dankbaar en gelukkig zijn. Je kan zonder meer heel trots zijn op jezelf met wat je hebt bereikt. Dus waarom “bang” voor de toekomst. Door in het NU te blijven heb je overzicht en maak je dat gevoel concreet. Door met vandaag bezig te gaan, elimineer je veel gevoel van onzekerheid.

 NU is heel concreet.

 NU geeft houvast.

 NU is te overzien.

Je komt sterker in je eigen kracht te staan. Het geeft je een gevoel van rust. Zie je wat er allemaal concreet verandert door je focus te verleggen. Neem dus NU het besluit heel bewust met je focus om te gaan. Niet verder te kijken dan de dag van vandaag. Dat schept rust en vertrouwen. Iedere keer dat je verder kijkt dan de dag van vandaag, roep je jezelf tot de orde.

Terug naar het NU

 

Je zal merken dat je in dit moment dan ook nog veel meer dingen gaat opmerken. Dat geeft rust en overzicht. Dat brengt je terug naar je eigen kracht. Zo kom je meer en meer in contact met jezelf. Zo krijg je een sterk zelfvertrouwen. Dat zal niet al je angsten uitbannen, maar wel naar de achtergrond schuiven. Dat levert je heel veel op. Iedere keer wordt je sterker.

Des te sterker je jezelf voelt, des te minder zal je angst regeren.

Wij zitten in een prachtige periode van heel veel licht en liefde. Die geldt ook voor jou. Ga er nog meer van genieten. Laat gisteren waar het is. Laat morgen waar het nog is. Leef in het NU. Heb het goed.

Namasté

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland