Je resultaten doen er niet toe. Je mag nu genieten ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Vergeet het resultaat. Want je komt er van zelf wel. Plezierig hoort je passie te zijn. En voor je het weet ben je bij één van je mooiste bestemmingen.

Vergeet het nieuws op de tv. Beter kun je die gewoon weg doen en van de beginnende lente genieten.

De natuur doet niet aan haat en angst en ook niet aan een kalender. Je mag ook al voor 21 maart van de lente genieten. Voor je het weet is het weer herfst.

Wees maar lekker sociaal. Je bent sexy-er dan je denkt. Je hebt meer talent dan je denkt en dat mag je gaan voelen. Het is er altijd al geweest.

Vergeet al die dating-apps om een partner aan te trekken. Het leven is één groot jachtterrein waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

Je wordt continue getest en je omgeving is je trainingsgebied. De beste school is vanuit je hart. Geen toetsen die aan de pas komen. Er wordt niks voor gekauwd. Want je hoort in je eigen kracht te komen. Ontstijg dat veld van die collectieve angst. We horen door de angst heen te gaan. Want daar wacht de wereld op je waar we zo naar verlangen.

Vergeet de verkiezingen en al die drama. Het lijkt wel de Efteling. Maak je eigen wereld. We zijn niet meer de kleine gewonde man of vrouw. Nee, het is eigenlijk best goed.

We zijn allemaal goden. We hebben ze aanboden, buiten onszelf. In al die tempels van ze. De mond op slot want je mag er eigenlijk niet over praten. Maar dit is de tijd van disclosure. Door het verboden gebied zichtbaar te maken want daar ligt wat we nodig hebben en verhogen we het bewustzijn. We zijn uit het eigen beeld van god, de bron gemaakt. 

En dan de buitenaardsen die  dachten hier even de baas te zijn. Maar dat is verleden tijd. Wij gaan nu voorbij ons slaven DNA en claimen wat van ons is. We gaan voorbij ons volg-gedrag. We gaan voorbij ons hoofd en ons ego wat ons steeds weer tegenhoudt. In de stilte waar je in gaat zitten en die zoveel weerstand oproept kom je wel tot antwoorden.

Ja, die weerstand. Ik heb er soms ook geen zin in. Maar toevallig waren alle opladers vandaag kwijt. Kon zelfs geen muziek luisteren in de bus. Dan maar mediteren. En luisteren naar de stroom van antwoorden. Want we zijn terug. Uit die donkere grot van angst en in dat enorme krachtveld van liefde en inzichten. Je staat continue aan verbonden met het veld.

Het is tijd om te vliegen. Je mag jezelf weer laten zien. Schrijf er maar lekker op los. Geen idee wat de uitkomst is. Want het is een reis zonder einde. Het succes komt wel onderweg. Eigenlijk is het er al.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland