Boekenverbranding 2019 #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


Vandaag een bijzonder onderwerp: bol.com

Waar lijkt dat de politiek bol.com dwingt alle boeken met informatie over inentingen - die anders is dan de politiek wil - niet meer verkocht mogen worden. Best bijzonder, het lijkt op de ouderwetse boekenverbranding waar de politiek in onze geschiedenis nog weleens een handje van had. Meestal begint een volkerenmoord met een boekverbranding of boeken-boycot. Dan ga je je toch afvragen waarom het op politiek niveau zo belangrijk is dat jij als burger eigenlijk dom gehouden wordt en alleen dat tot je neemt dat de overheid wenst dat jij tot je neemt.

Nieuwe papa's en mama's het is tijd om te claimen wat van jullie is en dat is het recht hebben op eerlijke informatie over de vaccinaties die wij in onze kinderen laten spuiten, wat erin zit, hoe het precies gemaakt is, waar het vandaan komt en wat de mogelijke consequenties zijn. 

 

Het heeft geen zin om te zeggen ''dit is niet goed'' of ''dat moet je wel doen''. Nee. Het belangrijkste is dat jij en/of straks misschien jouw kinderen als ze zelf voor de keuze staan,  een wel geïnformeerde keuze kunnen maken over het wel of niet inenten van je kind.

 

Ik denk dat het nog wel het belangrijkste is dat iedereen stopt met inentingen nemen totdat het heel duidelijk is wat het is wat jij je kindje geeft. En wees vooral heel erg waakzaam als jouw overheid - iedereen die een andere mening heeft - probeert de nek om te draaien.

Dit is geen anti vaccinatie campagne, geen pro vaccinatie campagne maar een Pro Transparantie Campagne

 


Davy Diekstra
Denise Diekstra
Lichtwerkers Nederland Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  A. (dinsdag, 19 maart 2019 18:46)

  hallo,

  als ik op bol.com kijk verkopen ze nog altijd dit soort boeken. vroeg mij af wat je bron is?

 • #2

  Denise (dinsdag, 19 maart 2019 18:49)

  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-bol-com-moet-boeken-antivaxxers-uit-de-etalage-halen~a3e131935/


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland