Volle Maan én een Lente-equinox ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze week brengt een Volle Maan én een Lente-equinox: kan vrij intens zijn, maar intens hoeft niet altijd synoniem te zijn van 'moeilijk'.

Het is alsof verleden en toekomst hier samen komen, en je sterk kan voelen dat je op een scheidingslijn staat: je ziet vanwaar je bent gekomen, je voelt hier en daar nog draden vanuit je verleden die nog niet helemaal opgelost zijn en je tegenhouden voluit vooruit te gaan. Je beseft dat er nog wat bewustwording en schoonmaakwerk nodig is om je Zelf te bevrijden van oude ketenen.


Maar je voelt ook al sterk de elementen naderen waarvan je weet dat ze deel uit zullen maken van je toekomst. Elementen die je blij maken, die licht en helder zijn, die het resultaat zijn van al die jaren van transformatie en worsteling die achter de rug zijn (of waarvan je nu de laatste ladingen aan het losmaken bent). Hou er wél rekening mee dat er een sterke energetische shift gebeurt in de dagen voor en na een Equinox. Je hebt dit misschien al gevoeld. Diepe slaap, hongeraanvallen, onrustig hart, loomheid, trage spijsvertering, gevoel van onevenwicht soms,...Intussen weet je al hoe dit te counteren, en dat is voor iedereen anders. Sommigen voelen zich beter met veel extra rust, anderen met veel extra beweging en frisse lucht, anderen gaan extra lang baden. Sommigen eten graag heel licht in dergelijke periodes, terwijl anderen dan weer behoefte hebben aan een stevige hap. Volg hierin dus voor al je éigen kompas (wat ook een van de hoofdboodschappen is van 2019), en raadpleeg een arts wanneer je je ongerust voelt over bepaalde symptomen. Maar vooral: geniet van deze nieuwe start in dit toch wel unieke jaar!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/ Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.