Onderdrukte Seksualiteit #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


Seksualiteit is in onze samenleving op een bepaalde manier een beetje vreemd. Ook kinderen worden het liefst zo lang mogelijk onderdrukt in het ontdekken van hun eigen seksualiteit.

Er is een soort gekheid die in onze geschiedenis op getikte manieren is gepoogd om te onderdrukken door kerken/ religies. Sterker nog: in deze tijd zien we overal zogenaamde kerkvaders of andere religieuze types die geen seks mogen hebben volgens hun papieren boek die zich vergrijpen aan kinderen. De realiteit van deze onderdrukking leidt tot ontzettend veel verkrachtingen / kindermisbruik. En dat is niet iets van vandaag maar komt vandaag wel aan het Licht.

En dan alle vorige levens waarin je als non of als priester zoveel seksuele beloftes hebt gemaakt en jij je maagdelijkheid gaf aan de lieve heer. Alle blokkades die aanwezig zijn in jezelf vormen een muur waardoor je een partner op afstand houdt, jezelf schuldig voelt na seks, vindt dat het niet hoort of liever blijft onderdrukken. Al deze software is door alle eeuwen heen door alle vrouwen gegaan van moeder op dochter. Het is dus niet zo gek dat zoveel vrouwen maar ook mannen ontzettend veel problemen ervaren met hun seksualiteit. Ook dit is weer gecreëerd door rare ideeën buiten onszelf.

Hoe belangrijk is seksualiteit in jouw leven?


Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland

In samenwerking met


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0