Denk zelf en neem je eigen beslissingen ♥ Annemiek Webbink ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen.

Voel je je wel eens in de steek gelaten?

Vroeger als kind als je iets graag wou en je moeder vond dat niet goed.

Maar ook nu, jij hebt een fantastisch voorstel en je baas vindt het niks en het verdwijnt in de prullenbak.  Of je hebt iets moois ontwikkeld en niemand zit op jouw idee te wachten.

Wat voel je je dan klein en machteloos.

Had ik maar geld om het project zelf uit te voeren, was mijn moeder maar toegeeflijker,  waarom wil mijn baas mijn kwaliteiten niet zien?

Merk je dat je de schuld bij een ander legt voor het niet slagen van jouw plan?

Stel je nu eens voor dat je met een goede voorbereiding je plan WEL kunt realiseren?

Je zoekt zelf geldschieters, door een goede voorbereide presentatie waarin je hebt nagedacht over verschillende valkuilen ziet je baas ineens wel wat in jouw plan. Merk je het verschil?

Mensen zijn geneigd om in de SLACHTOFFERROL te kruipen en de schuld van alles wat hen overkomt bij een ander neer te leggen.  De belasting is te hoog, de uitkering te laag, ziektekosten rijzen de pan uit…. En intussen blijf je maar negatieve signalen naar boven sturen, die je vanzelf weer overvloedig terug ontvangt.

Zoek de oplossing van elk probleem in jezelf

 

Luister naar je hart, je ziel is zo wijs, zij kan je helpen bij het vinden van oplossingen.   Het kan best zijn dat door zelf een andere benadering te kiezen het probleem zo is opgelost. Daarnaast wordt je door het leven uitgedaagd, om lessen te leren. Sta daar bij stil. Wat kan ik hier van leren? Als mens heb je zoveel vrijheden. En wat doen we? We lopen als MAKKE SCHAPEN achter elkaar aan.

Denk ZELF, neem je EIGEN beslissingen en geef niemand daarvan de schuld, aanvaardt de consequenties. Je zult merken dat je je veel vrijer voelt en gelukkiger. Die signalen stuur je het Universum in en nog meer geluk ontvang je terug. Zorg dat je je gelukkig en tevreden voelt met wat je hebt.

Je kunt wel klagen over een hoge energierekening, maar realiseer je eens wat je allemaal hebt. Een dak boven je hoofd, genoeg te eten en drinken, je kinderen groeien in veiligheid op, ze kunnen naar school, leren lezen en schrijven, mogen zich op andere terreinen ontwikkelen zoals met sport of creativiteit. Als je ziek bent ga je naar de dokter of het ziekenhuis.

Ga dat eens vergelijken met een kindje in Afrika die 10 kilometer moet lopen met een pot op het hoofd voor een kan water. School is er niet, geen toilet, geen stromend water, veel ziektes, geen dokter. Geen uitzicht op een betere toekomst. Dus buig je hoofd en wees DANKBAAR voor alles wat je mag ontvangen.

Een liefdevolle groet van God

Annemiek Webbink
https://www.facebook.com/annemiek.webbink.9


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0