Aangeraakt door nieuw leven ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

We zijn geen pion aan het worden in de overgang van 3D naar 5D, die ten prooi is gevallen aan allerlei ascensie-klachten. Nee, velen van ons zijn al in staat om op het vertrouwen mee te varen in de krachtige stromen die nu door het universum gaan. Iedereen die zich geopend heeft voor een kwalitatief hoogstaander leven dat vorm krijgt vanuit non-dualiteit, komt vroeger of later in een diepe reiniging terecht, en een aantal mensen zitten er al een tijd middenin.

Het is een voor ons ego onbekende schoonmaak die letterlijk tot op het bot gaat.

Het onstuimige weer van de afgelopen dagen onderstreept dit proces dat in het klein, maar ook in het groot gaande is. Alles wat nog 'macht' over ons heeft wat nog aan dualiteit verbonden is wil in ons bewustzijn komen. Er is geen leven in de vijfde dimensie mogelijk wanneer je je nog laat leiden door de behoeftes die alleen aards gericht zijn.

Van half naar heel werk

Half werk bestaat niet meer wanneer je echt de diepste louteringen ondergaat. Half werk kan nog bestaan zo lang je nog in de overgang van 3D naar 5D zit. En daar rust geen enkel oordeel op, er zit geen enkele druk op vanuit hogere dimensies; jij bepaalt zelf hoe lang je over deze overgang wilt doen en het is ook aan jou hoe veel liefde en hulp je daarbij kunt en wilt toelaten.

Dit is een soort voorwas voor het ego, dat laagje voor laagje afgepeld en opgeschoond wordt. Soms overkomen je nog dingen, soms voel je je nog slachtoffer, of gaan emoties en woede met je op de loop. Dit hoort allemaal bij het leren kennen van jouw eigen binnenwereld en va jouw reacties op wat het leven je van dag tot dag brengt.

Geen instant Verlichting

Het 'hele', grote werk kan echter niet buiten jouw bewustzijn om gebeuren. Het is niet zo dat je ineens 'verlicht' en verlost kunt zijn van alle oude voorwaardelijkheid waar het ego nog in vastzit. Deze weg is door jou al eeuwenlang voorbereid, tijdens ontelbare incarnaties die je op Aarde en elders in het universum gehad hebt.

Als je op dat punt aankomt, dat je echt van binnen voelt dat je je met je totale Zijn naar hogere bewustzijnslagen wilt begeven, dan kan dat alleen maar vanuit een volledige overgave van het ego.

Vertrouwen in jezelf terugvinden

 

Dit proces kun je tot op zekere hoogte/diepte laten ondersteunen door mensen die je net een stapje voor zijn. Maar er komt een moment waarop je ervaart dat het juist binnendoor wil gaan. Zonder enige sturing of beïnvloeding van buiten. Hoe integer hulpverleners ook zijn, hoe bekwaam en bekend met 'de weg' ook; er komt een punt waarop je ook deze 'afhankelijkheid' gaat los laten.

Dan ga je niet meer naar anderen omdat je raad wilt vanuit hun verbinding met hogere dimensies. Je zult Meesters op je weg vinden die je een schone spiegel kunnen voorhouden. Zij spiegelen jouw weg, jouw handelen, jouw gedachten. Door die bewustwording zul je dieper teruggeworpen worden naar de verbinding met jezelf. Dan gaat het om jouw eigen kanaal, om het terugwinnen van het vertrouwen in jouw hogere Zelf.

Op dat punt ben je in staat om jezelf innerlijk te laten leiden naar iets wat je daarvoor nog niet kon waarnemen. Ergens 'wist, of voelde je het al wel (het zijn je hartenwensen!), maar het krijgt nog geen aardse vorm. Juist doordat het voor je aardse zintuigen nog verborgen is - in feite is het er al, maar in een hogere, etherische sfeer - krijgt het ego er geen grip meer op. Dan zit je in de wachtkamer, te wachten op duidelijkheid over jouw levensbestemming.

Het nut van de wachtkamer

 

Je wacht op een beter passende baan, op meer klanten in je praktijk, op een voedende woonplek, op de partner die met jou de weg wil gaan, of nog dichterbij: op puf om iets nieuws te gaan aanpakken. Je voelt de neiging om te willen DOEN, maar meestal vraagt het juist om te ZIJN, zodat je niet vanuit oude patronen gaat handelen.

De wachtkamer is de ideale plek om te schouwen naar wat jouw persoonlijkheid nog uit de kast wil trekken om zich toch nog ergens aan vast te kunnen houden. Je blijft ijsberen in die wachtkamer totdat je ontdekt dat 'jouw nieuwe leven' geen enkel oud patroon meer toelaat. Ofwel: jouw eigen Goddelijke Zelf en al jouw hulptroepen vanuit de Lichtwereld zijn nu aan zet.

Dan kun je niets anders meer dan jezelf onvoorwaardelijk openen voor hogere Waarheid die jou aangereikt wil worden. Vanuit die Waarheid heb je écht niets meer te verliezen. Vanuit die Waarheid kun je ineens zien dat jouw leven allang onder hogere regie staat! Dat het liefdeloze en pijnlijke dat jij ervoer juist het louteringsproces was dat jou naar de liefdevolle armen van Vader en Moeder God terug heeft willen leiden. Dat alles waar je bang voor was te verliezen, en mogelijk ook verloren hebt, niets heeft weggenomen van jouw ware Goddelijke essentie.

Aan de kapstok hangen en de zon verwelkomen

Het voorjaar is in zicht. Er is nog heel wat dat afgevoerd wil vóórdat we ons met het prille nieuwe naar buiten kunnen richten. Om een kapstok te geven voor de oude jassen die er uitgedaan willen worden, even een globaal overzicht van wat er zoal in ons bewustzijn komt:

 Oude kou, oude verkrampingen, angsten en onveiligheid; het niet kunnen aarden vanwege alles dat verbonden is met niet volledig kunnen indalen, m.a.g. een ingetrokken/dichtgezet basischakra;

 Een ontheiligd gevoel en schaamte op onze schijnbaar 'onvolmaakte scheppingen' vanuit ons 1e en 2e chakra; het niet kunnen/mogen genieten van Aardse overvloed, het niet kunnen verteren van wat 'te verdicht' was;

 Ingehouden of weggestopte emoties, het kleiner of groter moeten maken van je ego om te kunnen overleven, muren om jezelf heen bouwen of jezelf onzichtbaar maken; de vele zelf-twijfels en misvormde zelfbeelden in de zonnevlecht;

 Een verkrampt hart vol gemis en gekwetstheid, dat snakt naar onvoorwaardelijke liefde, zodat het zich steeds verder kan gaan openen en alle vormen van hogere Liefde weer kan ervaren;

 Klanken en woorden van Zelfverloochening, het niet durven uiten of uitspreken van je eigen waarheid, in plaats daarvan met anderen meepraten of leugentjes om bestwil delen; alles wat er nog geblokkeerd zit aan helende en bevrijdende frequenties vanuit het keelchakra;

 Het afgesloten en vernauwde blikveld vanuit de dualiteit, de verschillende brillen waardoor we naar 'buiten' zijn gaan kijken in plaats van naar binnen, waardoor zich een heel verdraaid beeld van de werkelijkheid heeft vastgezet, dat nu vervangen wil worden door een hoger perspectief met doorleefde inzichten;

 Verdovingen en verstoringen van ons kanaal met 'boven', het idee dat we machten en krachten buiten onszelf nodig zouden hebben om bij het Goddelijke te kunnen komen; terugkomen bij het Weten dat Alles er al is waar we naar verlangen, inclusief de één-wording met het Goddelijk Wezen dat we zijn.

Alles wat jou vanuit je persoonlijkheid als slaaf in dualiteit gevangen heeft gehouden maakt zich laag voor laag zichtbaar. Dit gebeurt vanuit overeenstemming met jouw vermogen om je over te geven aan dit louteringsproces. Laat je hart het middelpunt zijn dat door de nieuwe zonnestralen aangeraakt zal worden; de Zon maakt het leven, groeien en bloeien op Aarde mogelijk. Haar gouden stralen zullen vanuit je hart verspreid worden door heel je lichaam, en lood omzetten in goud.

Vrede gewenst met al dat het leven je brengt,

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.