Je bent de farao van je eigen rijk ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

We zijn alle rijk. Voel maar eens hoe rijk je bent. Hoeveel je al hebt. Hoeveel talenten je hebt.

Zie je eigen licht. Dat is het licht aanzetten in jezelf. En dat maakt dat de wereld je gaat zien omdat jij jezelf ziet.

Of je nu voor of achteruit gaat, op je bestemming kom je aan.

Heerlijk die retrograde. In zijn ''achteruit'' leer je het meest. Het gaat altijd goed. Want het is de bedoeling dat je grenzen worden verlegt. Dat je soms even over de rooie gaat. Want dat is je grens.

En daarna fixen de engelen het voor je.

Dit jaar is een jaar van scheppen. Een 7 jaar voor mij. Bouwen aan die toekomst door in het nu te handelen. Ook met je gedachten, voel het maar eens. Want je hart heeft een grotere aantrekkingskracht dan je hoofd. Het magnetische veld in jou wordt sterker dan je dacht. Dat is de frequentie die omgaat.

Als een magiër kun je je energie verhogen. Met dansen trek je de energie omhoog. En maak je een omgeving prettig, waar je ook bent. Het is soms nog zo donker. Maar jij kleurt de zon erin. En zo hoort het leven te zijn.

Waarheid is een service. Daar mocht ik achter komen. Mensen mogen het aannemen maar het hoeft niet. Zo heb jij je eigen ruimte. Je eigen rust. Want je mag dingen voor jezelf bewaren. Omarm het maar het is van jou. Je mag het delen met wie je wilt, wie goed voelt voor jou. Want wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Weet dat je altijd genoeg hebt want anders kom je niet op je pad.

Arm zijn we alleen als we dat geloven. Al dat sparen is gebaseerd op angst. Hetzelfde als in Afrika alleen houden wij onszelf arm in gedachten. We zijn een lopende geldboom voor ze.

Ik ben blij dat ik weer in Nederland ben. Hier kun je nog rustig winkelen, alleen wel vol in de regen. Geniet gewoon wat meer. Zodra ik geland was voelde ik de donkere regen wolken in ons land.  Dan maar in mijzelf duiken dan zie ik het licht. En ik zie dat ik mijn nieuwe talenten aan het ontdekken ben. Ben niet voor niks in Egypte geweest. Was vroeger een hoge priester. En daarom kon ik alle helende energie tot mij nemen. Dankbaar.

De piramide’s werken als alchemie en dat is het geheim ervan. Het wordt beschermd tot de dag dat ze dit aan ons vrij gaan geven. De wachters zijn er nog steeds. En ze helpen je graag met bidden. Bidden wat je op alle geheimen plekken brengt.

Als een echte ontdekkingsreiziger vermomd als backpacker dwaal je door het oude Egypte. En breng je jezelf even naar een ander niveau toe. Gewoon nog wat dieper. Omdat dat zo fijn en leuk is. En omdat je die uitdagingen nodig hebt. Verandering van decor.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland