Duistere Pedagogiek #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze video een beroemd stukje geschiedenis in een heel ander daglicht.

Door de implementatie van duistere pedagogiek van een hele generatie Duitse kinderen die op deze manier hun eigen vrije wil werd afgenomen. Daardoor ontstond er een hele generatie mensen die volgzaam waren zonder vragen te stellen. Hierdoor was het mogelijk door een niet al te compassievol type als Hitler om een gigantische grote groep te controleren zonder dat hij last had van de moraliteit van het individu.

Deze duistere pedagogiek hebben we op een bepaalde manier allemaal meegekregen. Zoals je een hondje met snoepjes op een bepaalde manier leidt naar jouw wensen. Het is dus niet zo raar dat veel mensen in deze tijd stoeien met bepaalde integriteit, ontbreken aan eigenwaarde of een verknipt zelfbeeld.

Volgens de duistere pedagogiek is het de bedoeling de vrije wil van een kind direct de kop in te drukken zodra het kind de eerste tekenen laat zien van zijn of haar uniekheid en volgzaamheid het automatische gevolg wordt. Het zorgt ervoor dat een kind niet meer een identiteit op zichzelf is.

Ouders, met soms het mes op de keel van school om het kind vol te stoppen met amfetamine zodat het kind stil zit en oplet in de klas. Complimenten van de school maar s'avonds een drama als het kindje naar bed moet omdat het kindje niet goed bij zijn emoties kan komen.

Kortom: een loep over de duistere pedagogiek van vroeger en nu.

In samenwerking met Bridgeman


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland