De manifestatie van je zielsverlangens #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


Waarom heb ik er voor gekozen geen inentingen te geven aan de kinderen? Wat is de reden van 99 % van de alternatieve genezers waarom zij volle praktijken hebben? Waarom koos ik zelf niet voor een chemokuur? Hoe heb ik mezelf losgekoppeld van dit angst-bewustzijn?

In deze video gaan we het hebben over het boycotten van het eigen geluk en het leren gebruiken van de navigatie van de ziel. In de kracht van stilte en in de overgave van het niet-weten ontstaat er respect voor de intuïtie die je altijd de weg wijst. Jij creëert hiermee de energetische template en je wordt  ''geroepen'' middels je intuïtie naar jouw persoonlijke invulling van dat wat jij belangrijk vindt.

In deze stilte krijg je toegang tot je eigen wijsheid en herinner jij je missie op aarde door gebruik te maken van jouw unieke Akash-Bibliotheek. Gevolg: Eigenwaarde - Bewust zijn - Onafhankelijk & Vrij ♥

Heb jij een vraag ?

Als je een vraag hebt over spiritualiteit, bewustwording, het lichtwerker zijn in de wereld: stel ons je vraag gerust! Misschien behandelen wij je vraag in onze vlogs! Voel je vrij ons te mailen: lichtwerkersnederland@gmail.comDavy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

In samenwerking met Bridgeman


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland