De 12-trilling van 2019 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Daar waar mensen vorig jaar aan grote snelheid vooruit gingen, belangrijke beslissingen namen, grote sprongen maakten in hun evolutie (door de hoge 11-trilling), kan nu bij sommigen de weerstand die naar boven komt om aan dit tempo door te gaan en om de kernthema's op te lossen hardnekkig zijn.

Twijfel, stagnatie en verlangen naar de comfortzone kan de evolutie vertragen, en zo ook de natuurlijke flow verhinderen, waardoor men zich ongemakkelijk, gefrustreerd en ongelukkig gaat voelen.

De 12-trilling van 2019 zet je aan tot overgave, geduld, realisme en helpt je in te zien dat je dit jaar integreert wat er vorig jaar is 'binnengekomen'. Maar ze helpt je ook om jouw hele plaatje te zien, te zien wat belangrijk is, en hoe je vanuit je hart de komende jaren en de rest van je leven wil groeien. En om je hele plaatje te zien, is het nodig jezelf rust te gunnen, te verwerken wat je afgelopen jaar opgehaald hebt aan energetisch materiaal of aan nieuwe informatie. Om je hoofd zo te kunnen leegmaken, dat je de warme, heldere en serene stem van je Hoogste Zelf hoort, die je moed inspreekt, die je inspiratie geeft, en die je aanzet om te kiezen voor het Hoogste - en dat is niet noodzakelijk op korte termijn het makkelijkste, maar is wél dat wat je op langere termijn het meeste vreugde en voldoening zal schenken.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.