De 12-trilling van 2019 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Daar waar mensen vorig jaar aan grote snelheid vooruit gingen, belangrijke beslissingen namen, grote sprongen maakten in hun evolutie (door de hoge 11-trilling), kan nu bij sommigen de weerstand die naar boven komt om aan dit tempo door te gaan en om de kernthema's op te lossen hardnekkig zijn.

Twijfel, stagnatie en verlangen naar de comfortzone kan de evolutie vertragen, en zo ook de natuurlijke flow verhinderen, waardoor men zich ongemakkelijk, gefrustreerd en ongelukkig gaat voelen.

De 12-trilling van 2019 zet je aan tot overgave, geduld, realisme en helpt je in te zien dat je dit jaar integreert wat er vorig jaar is 'binnengekomen'. Maar ze helpt je ook om jouw hele plaatje te zien, te zien wat belangrijk is, en hoe je vanuit je hart de komende jaren en de rest van je leven wil groeien. En om je hele plaatje te zien, is het nodig jezelf rust te gunnen, te verwerken wat je afgelopen jaar opgehaald hebt aan energetisch materiaal of aan nieuwe informatie. Om je hoofd zo te kunnen leegmaken, dat je de warme, heldere en serene stem van je Hoogste Zelf hoort, die je moed inspreekt, die je inspiratie geeft, en die je aanzet om te kiezen voor het Hoogste - en dat is niet noodzakelijk op korte termijn het makkelijkste, maar is wél dat wat je op langere termijn het meeste vreugde en voldoening zal schenken.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.