Duisternis, je beste vriend? #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze vlog gaan we het hebben over de duisternis die jouw lichtwerk mogelijk maakt. Het gigantische frustratiepunt voor de wakker wordende lichtwerker. Het contrast dat jouw groei mogelijk maakt. Kun je waarnemen waar jij jezelf belemmert in je eigen spirituele groei?

Ook onze vorige levens komen aan bod. Jouw innerlijke wijsheid die je hebt over je vorige levens is probleemloos te accepteren. Maar het accepteren dat je na je overlijden binnen een paar weken of maanden terugkeert naar de aarde is een verschrikkelijk idee.

Waarom is het zo belangrijk om zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen zodat we zo lang mogelijk op de aarde blijven in het lichaam dat we nu hebben?

Heb jij een vraag ?

Als je een vraag hebt over spiritualiteit, bewustwording, het lichtwerker zijn in de wereld: stel ons je vraag gerust! Misschien behandelen wij je vraag in onze vlogs! Uiteraard kan dit anoniem, maar bedenk wel: kom maar lekker uit voor wie je bent, het is de tijd prachtig mens. Voel je vrij ons te mailen: lichtwerkersnederland@gmail.comDavy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

In samenwerking met Bridgeman

 

 De Sensual Journey of the Senses vrouwenretraite met Monique van Leeuwen en Pauline Schueler in het Terra Nova Center in Zuid Frankrijk! 

 


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland