Zoek jezelf en vind je roeping hier op aarde ♥ Annemiek Webbink ♥ Lichtwerkers Nederland


 Vertrouwen 
 

Lieve mensen,

Deze boodschap stuur ik jullie om te vertellen wat wijsheid is.

Wijsheid heeft te maken met luisteren naar je hart en Hogere Zelf. Zij weten wat goed voor je is.

Als je een beslissing moet nemen in je leven, luister dan heel goed naar je innerlijke stem.

Daarnaast is het verstandig om alle angsten te laten varen. Ga je iets nieuws doen?

Heb volledig vertrouwen dat het universum je helpt. Dan zal de hulp er ook zijn. Is je start vol angst zal het ook mislukken.

Simpel, de Wet van Aantrekking!

 

Baseer je leven op vertrouwen in alles wat je doet. Wees bewust wat je doet en zegt en het geluk lacht je toe! Zo simpel is het lieve mensen.

VERTROUW.

Ga geen uitvluchten bedenken. Ja maar dit en dat. Echt, je houdt jezelf voor de gek. Het is je EGO die aan de handrem trekt. Je zeer beperkte ego zoals ik al eerder doorgaf. Een kleuter in opvattingen. En daar bouw jij je leven omheen? Wees wijzer! Je ziel  en Hogere Zelf weten precies wat je nodig hebt. LUISTER!

Jullie kunnen dit lieverds, je doet jezelf zoveel te kort door maar krampachtig vast te houden aan de beperkende gedachten van je ego.  Ga leven en genieten. Ga doen wat je fijn vindt. En luister tussendoor naar je innerlijke Stem en je zult leven in overvloed!

Onmogelijk? Weer je ego! Laat dat LOS en VERTROUW  er op dat dit wel degelijk mogelijk is. Jullie zijn Goddelijke wezens met een menselijk velletje er omheen. Zoek jezelf en vindt je roeping hier op aarde.  Ga in meditatie of ga wandelen in de natuur. Zoek de stilte en er zullen antwoorden komen.   Met de juiste instelling van vertrouwen zullen de antwoorden zeker komen.

Als je moeilijke momenten hebt, weet dan dat er hier boven een leger aan engelen voor je klaar staat om je te helpen.  Je zult de juiste ingevingen krijgen, getroost worden wanneer dat nodig is . VRAAG om hulp en je zult deze ontvangen. Jullie zijn als allersterkste op dit moment gereïncarneerd op aarde. Wij hebben alle vertrouwen in jullie.  Heb jij vertrouwen in jezelf?

Een liefdevolle groet van God


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Marion (dinsdag, 12 maart 2019 12:58)

  Geweldig Annemiek mooie site!
  Je mag mij op de hoogte houden heb me net ingeschreven voor jouw nieuwsbrief.
  Heel veel succes gewenst!!

  Lieve groet, Marion van Wilpe

 • #2

  Rogiér van Osch (dinsdag, 12 maart 2019 15:12)

  Momenteel intens bewust en aan het helen. Zie en voel m'n pad, laat me fijn leiden. Hartegroet Rogiér

 • #3

  Annemiek Webbink (dinsdag, 12 maart 2019 17:13)

  Dank je wel Marion.
  Rogiér ik wens je veel succes. Fijn dat je je laat leiden, vol vertrouwen. Het komt ongetwijfeld goed.

 • #4

  Lilium velghe (donderdag, 14 maart 2019 09:55)

  Dank je wel voor alles, mijn zoon is vermist sedert september 2019. Het voelt alsof wij tweeën op de schoolbank zitten van het Universum. Elk zijn evolutie. Met alles wat ik op jou fb leest werkt helend, mijn ziel weet en herken wat je schrijft en ik ben gelukkig dat mijn Schepper jou heeft op mijn weg gezet in de fase dat ik nu doorsta door jou schrijven breng je mijn ziel en wezen constant in herinnering en het goed zo....God blessed you. Namasté. Dank je wel voor de nieuwsbrieven waarvoor ik heb ingetekend.
  Lilium