De verlosser #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze video surfen we langs de vele religies om te stranden bij spiritualiteit. Het weten dat je één bent met alles dat is. Jezelf vrijmaken van alle menselijke programmeringen die je hebt opgedaan tijdens je tijd op aarde. Door de eeuwen heen zijn er allerlei overheids-achtige, geestelijke instanties geweest met gratis geld verkregen uit onderdrukking en met het gebruik maken van sprookjes.

Hoe ga ik om met explosieve emoties? Wat heeft dit alles met ons innerlijk kind te maken? Wat is de zetel van onze ziel? Hoe kan ik mijn innerlijk kind gaan omarmen? Hoe ga ik om met seksueel misbruik?


Davy Diekstra
Denise Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbriefLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland