De verlosser #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze video surfen we langs de vele religies om te stranden bij spiritualiteit. Het weten dat je één bent met alles dat is. Jezelf vrijmaken van alle menselijke programmeringen die je hebt opgedaan tijdens je tijd op aarde. Door de eeuwen heen zijn er allerlei overheids-achtige, geestelijke instanties geweest met gratis geld verkregen uit onderdrukking en met het gebruik maken van sprookjes.

Hoe ga ik om met explosieve emoties? Wat heeft dit alles met ons innerlijk kind te maken? Wat is de zetel van onze ziel? Hoe kan ik mijn innerlijk kind gaan omarmen? Hoe ga ik om met seksueel misbruik?

Heb jij een vraag ?

Als je een vraag hebt over spiritualiteit, bewustwording, het lichtwerker zijn in de wereld: stel ons je vraag gerust! Misschien behandelen wij je vraag in onze vlogs! Uiteraard kan dit anoniem, maar bedenk wel: kom maar lekker uit voor wie je bent, het is de tijd prachtig mens. Voel je vrij ons te mailen: lichtwerkersnederland@gmail.com

In samenwerking met Bridgeman

 
Bridgeman Transformatie Coachopleiding

Holistisch doorgronden en ontwortelen

 


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland