De verlosser #vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze video surfen we langs de vele religies om te stranden bij spiritualiteit. Het weten dat je één bent met alles dat is. Jezelf vrijmaken van alle menselijke programmeringen die je hebt opgedaan tijdens je tijd op aarde. Door de eeuwen heen zijn er allerlei overheids-achtige, geestelijke instanties geweest met gratis geld verkregen uit onderdrukking en met het gebruik maken van sprookjes.

Hoe ga ik om met explosieve emoties? Wat heeft dit alles met ons innerlijk kind te maken? Wat is de zetel van onze ziel? Hoe kan ik mijn innerlijk kind gaan omarmen? Hoe ga ik om met seksueel misbruik?

Heb jij een vraag ?

Als je een vraag hebt over spiritualiteit, bewustwording, het lichtwerker zijn in de wereld: stel ons je vraag gerust! Misschien behandelen wij je vraag in onze vlogs! Uiteraard kan dit anoniem, maar bedenk wel: kom maar lekker uit voor wie je bent, het is de tijd prachtig mens. Voel je vrij ons te mailen: lichtwerkersnederland@gmail.com

In samenwerking met Bridgeman

 
Bridgeman Transformatie Coachopleiding

Holistisch doorgronden en ontwortelen

 


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0