Uitrusten en opladen in de verbinding met jezelf ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland


De energie is de afgelopen maanden stormachtig geweest! 


Er is veel aangeraakt en in beweging gebracht. Dat is goed! Want alle oude vastzittende energie en patronen mogen in het licht komen en worden losgeweekt. Maar het was ook hard werken. Zowel in het ‘doen’ in de 3D wereld, als het innerlijke, energetische werk.

Losmaken uit de doe-modus en terugschakelen


De energie van maart nodigt je uit om naar binnen te gaan en daar contact te maken met een rustige onderstroom. Soms kost het even wat tijd om daar te komen, omdat je nog zo in de ‘doe-modus’ bent. Het vraagt om terugschakelen, je afstemmen op diepere lagen in jezelf en je overgeven aan deze kalmere, mildere energie.

In het vele ‘doen’ en bij onstuimige energieën, raakt onze aandacht wat meer aan de oppervlakte en naar buiten gericht.

Deze weken mag je zachter worden, je aandacht afhalen van de buitenwereld en naar binnen keren om het contact met jezelf te verdiepen.

 

Dieper verbinden met jezelf

Laat jezelf maar zachter worden in je lichaam en energie. Ontspan maar, rust maar uit. Neem maar je tijd om echt uit te ademen, los te laten, uit te rusten en bij te komen. Het is tijd om te voelen in je lichaam, in je buik, jouw energie en te genieten van wie je bent.

Je mag ook zachter worden in de manier waarop je naar jezelf kijkt. Zeg maar dat je het goed doet en dat je trots bent op jezelf. Jij mag dit allemaal aan jezelf geven.

Je mag op weer een dieper niveau voelen waar jij de afgelopen tijd toch nog je best hebt gedaan en energie van jezelf hebt weggegeven. Door de tijd te nemen om naar binnen te keren, kan jij de verbinding met jezelf verder verdiepen. Want bij jezelf, in de diepte van jouw energie, is de plek waar jij weer oplaadt, waar jij uitrust en bijkomt en waar je nieuwe energie en inspiratie opdoet.

Geef jezelf deze maand maar zoveel als mogelijk is de ruimte om te luieren, lanterfanten en doelloos (bezig of niet) te zijn. Zonder dat je ergens naartoe hoeft of je met resultaten bezig hoeft te houden.

Zien hoe je bent gegroeid

Ook is het een goed moment om te zien waar je staat, hoe je je hebt ontwikkeld en wie je nu bent. Kijk maar eens terug naar wie je was een jaar geleden. Waar stond je toen? In welke thema’s was jij je aan het ontwikkelen? Hoe voelde je je?

En ga nog maar verder terug in de tijd. Hoe was jij 10 jaar geleden?

 Kan jij zien hoe jij je hebt ontwikkeld? Hoe jij in bewustzijn bent gegroeid?

 Ben je je bewust dat je in een totaal andere wereld leeft?

Soms kan je zo opgaan in wat er nu allemaal speelt, dat je vergeet hoe ontzettend veel stappen je hebt gezet en hoeveel je bent gegroeid.

Liefde voor alles wat er is

Tijdens het verdiepen in jezelf mag je, bij alles wat je tegenkomt, oefenen met in liefde bij jezelf te zijn. Bij al het fijns en alle groei die je in jezelf ontdekt, maar ook bij de niet fijne gevoelens zoals angst, pijn, verdriet of onmacht.

Alles in jou vraagt om jouw aanwezigheid, jouw liefde en jouw licht.

Als ik bij mezelf naar binnen keer, mij vergelijk met het bewustzijn dat ik 10 jaar geleden was/had en voel hoe ik ben gegroeid, tot welke ervaringen, wijsheid en bewustzijn ik toegang heb gekregen en merk hoe fijn de energie in mijn lichaam aanvoelt, dan ervaar ik een ongelofelijke en oneindige rijkdom en liefde in mezelf. Ondanks en naast alle donkere plekken, die er ook nog (mogen) zijn…

Shine on!

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Foto: Olrik Zijp

Herken jij je in deze woorden? Voel jij je aangetrokken tot deze energie?

Wil jij graag worden begeleid om stil te worden, naar binnen te keren, de verbinding met jezelf te verdiepen en aanwezig te blijven in je lichaam bij alles wat je daar tegenkomt?

Op donderdag 14 maart om 20 uur is de volgende online groepshealing “Aarden van de nieuwetijdsenergie”. 

Tijdens deze healing word je begeleid om je aandacht naar binnen te richten en deze in jezelf te verankeren.

Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. 

De healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën van de nieuwe tijd kan ontvangen en aarden.

De healing brengt jou verder op jouw pad en laat jouw bewustzijn groeien.

Elke healing "Aarden van de nieuwetijdsenergie" is uniek en heeft een eigen thema. Voor de healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

Wanneer: Donderdag 14 maart 20.00 tot 20.45 uur.

Waar: Thuis op je eigen fijne plek

Prijs: € 15,-

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn.


Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:


   "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

  “Het lukte me nooit om te mediteren door blokkades en onophoudelijke gedachten. Tot ik voor het eerst een healing van jou luisterde en de tranen over mijn wangen stroomden, ik moest aan één stuk door gapen, kon loslaten en ontspande. Ik was zo blij, heerlijk.”

 

  "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

  "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

  "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

  "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

  "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

  "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0