Wie ben je als je niet mediteert? #Vlog ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


Wie ben je als je niet mediteert? Ben je liefdevol? Ben je compassievol?

Davy spreekt over deze tijd van awakening, de reis van het wakker worden en hoe dat samen kan gaan met depressie, de innerlijke druk die je van binnen voelt die in de uiterste gevallen zelfs tot zelfdoding kan leiden.

Hoe kan jij je verantwoordelijkheid nemen over hoe jij je voelt? Het loskomen van het ''ik voel mij door jou-complex'' op weg naar een fijnere relatie met jezelf en met de mensen om je heen.

Heb jij een vraag ?

Als je een vraag hebt over spiritualiteit, bewustwording, het lichtwerker zijn in de wereld: stel ons je vraag gerust! Misschien behandelen wij je vraag in onze vlogs! Uiteraard kan dit anoniem, maar bedenk wel: kom maar lekker uit voor wie je bent, het is de tijd prachtig mens. Voel je vrij ons te mailen: lichtwerkersnederland@gmail.com


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0