Zoek niet verder, je bent er ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

“Wij zullen ons onderzoek niet staken en het einde van al ons zoeken zal zijn dat we aankomen waar wij begonnen, en voor het eerst weten waar wij zijn.”

(T.S. Elliot)

Dit is op ons helemaal van toepassing.

In de 3D gingen wij naar binnen en bekeken al onze hoeken en gaten om te zien wat wij allemaal hadden opgeslagen.

De bagage van levens lang vonden wij daar terug. In de 5D is dat voorbij. Je weet dat het er is. Je kent jezelf heel goed en ook je functioneren. Door terug te gaan naar de vraag: “Waarom gebeurt dit?” Ga je terug naar de 3D.

In de 5D heb je de verbinding met jezelf. Je innerlijke stem staat constant aan. Je bent in rust. Je voelt je vrijheid. Je universele begeleiders hebben constant toegang tot je. 5D is lichtheid. Vrijheid. Gelukkig zijn, in je voortdurende stroming van punt naar punt.

Door statisch te gaan zitten kijken wat er gebeurt en ''waarom'' verval je in een lagere trilling. Je bent immers niet in het NU.

Je zit jezelf te ontrafelen en dan heb je geen aandacht voor het NU.

Je bent een prachtig mooi mensenkind, dat hier een hele speciale taak komt doen. Je wordt bewonderd door je begeleiders in het universum. Je wordt aan de hand genomen, nog steviger wanneer je het even “moeilijk” dreigt te vinden.

Door terug te gaan naar je eigen initiatief, “verbreek” je die verbinding met je begeleider. JIJ kijkt even de andere kant op. En…… Juist wij leven op de planeet van vrije wil. Dus jij bent de leidende partij.

Wanneer jij die prachtige energetische verbinding loslaat, kan alleen JIJ die herstellen. Vanuit de 5D heb je een heel ander zicht op jezelf. Je hoeft jezelf niet meer uit te pluizen. Sterker het kan je alleen maar ellende bezorgen, omdat je onmiddellijk merkt dat je trilling verlaagt. Jij laat je begeleiding en beschermer los. Die gaat liefdevol aan de kant staan en wacht tot je weer terugkomt in de verbinding.

Nogmaals, alléén JIJ kan die verbinding leggen. Zij wachten heel geduldig tot je weer zover bent. Hou dus op met zoeken. Je hoeft niet meer te zoeken. Jij bent aangekomen op het punt waar je in het licht en verbonden bent. Jij bepaalt zelf, keer op keer, dat je die uitgestoken hand loslaat. Zij zijn liefdevol en raken niet gefrustreerd dat je keer op keer weer je eigen gang gaat. Zij hebben alle geduld en staan soms wel een beetje te glimlachen bij dit gedrag. Laat je liefdevol leiden. Juist wanneer het moeilijker wordt, wordt je begeleiding intensiever. Je wordt nog steviger vastgehouden. Laat niet los om via je eigen wijsheid te handelen. Dat is van de 3D. 5D is vertrouwen, licht, liefde, verbinding.

Toch geen moeilijke keuze?

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/


 Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland