Mercurius Retrograde in maart: Tijd voor rust, bezinning en verdieping ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De afgelopen maanden is de energie bijna non-stop in beweging geweest, met maar korte rustpauzes tussendoor. Dat kan het gevoel hebben gegeven dat je steeds maar door en verder moest, terwijl je te weinig ruimte kreeg om echt op adem te kunnen komen.

Gelukkig is die ruimte er in maart wel. Dat is een goede maand om je aandacht weer op jezelf te richten, naar binnen te keren en rust en tijd voor jezelf te nemen. Tijd om de verbinding met jezelf te verdiepen en even afstand te nemen van stappen voorwaarts willen zetten.

Vanuit die verbinding met jezelf komen de stappen vooruit vanzelf weer. Dat zijn dan geen bedachte stappen, vanuit je hoofd of omdat het moet, maar het is geïnspireerde actie, vanuit de verbinding met je ziel.

Doordat Mercurius weer retrograde loopt van 5 tot 28 maart, is het makkelijker om deze zo nodige rust inderdaad te kunnen nemen. In deze periode word je in de energie ondersteund om een pas op de plaats te maken, rust in te bouwen en je aandacht weer naar binnen te keren.

Het word je makkelijker gemaakt om terug te schakelen naar een lager tempo, uit de doe-modus te komen, hard werken en dingen voor elkaar krijgen vanuit wilskracht weer los te laten en je verbinden met de goddelijke bron en stroom.

In deze periode is het handig om er rekening mee te houden dat dingen anders gaan dan je had gepland, er vaker dingen kapotgaan, elektrische apparaten vaker storingen hebben en dat je computer wat langzamer kan zijn juist op het moment dat jij haast hebt.

Tijdens een Mercurius retrograde worden er ook meer afspraken gewijzigd, verzet of afgezegd dan anders.

Ook is het goed om extra aandacht aan communicatie te besteden omdat er eerder misverstanden ontstaan. Beter dus om even te bellen bijvoorbeeld en extra te checken of jullie elkaar echt goed begrijpen, dan te whats-appen.

Fijn dus om de komende weken heel veel tijd in te bouwen om de verbinding met jezelf te maken en om de ruimte te hebben als dingen anders lopen dan gepland. Herinner je maar hoe fijn het is om flexibel te kunnen zijn en mee te stromen met wat er wil gebeuren.

Dankjewel Mercurius, voor je wijze lessen in rust, verdieping en vertrouwen in de goddelijke stroom en timing.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 Herken jij je in de processen van de nieuwe tijd? Wil je graag begeleiding ontvangen bij hoe je om kan met de ontwikkelingen en energieën?

 Elke twee weken is er een groepshealing op afstand “Aarden van de nieuwetijdsenergie”.

De volgende healing is op donderdag 14 maart om 20 uur


De healing begeleidt jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healing brengt jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

De healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. De healing brengt jou verder op jouw pad, laat jouw bewustzijn groeien, verdiept de verbinding met jezelf en aardt jouw licht en wezensenergie. 

Elke healing is uniek en heeft een eigen thema. Voor elke healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten.

Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

Wanneer?

Donderdag 14 maart 20.00 - 20.45 uur

Waar?

Thuis, op je eigen fijne plek

Bijdrage

Energie uitwisseling: € 15,-Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn.


Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

 "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland