Vanuit jouw grotere plaatje leven. Dat is buiten de matrix ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze maatschappij draait om angst. Dat is het controlesysteem. De maatschappij is liefdeloos doordat het niet vanuit liefde werkt. Het werkt vanuit moeten en dwang als we iets niet doen.

We passen ons steeds aan om erbij te horen. Maar het voelt niet goed. Het voelt drukkend en benauwd. Want je hebt je eigen ruimte weggeven.

Jezelf zijn. En voor jezelf kiezen vanuit zelfliefde is het nieuwe veld.

Om vanuit het te universum creëren. Vanuit je eigen liefde maakt dat je steeds meer overvloed krijgt.

Nog niet alle deuren zijn op dit moment geopend. Maar dat komt. Dat voel je, geniet maar van de reis en op een dag wordt je totaal verrast. Dan werk je alleen nog maar voor jezelf. Als een echte meester. Je hebt niet voor niks 2 M’s in de palmen van je hand. Dat heeft een reden. Omdat je mag gaan leiden. Je mag als leider de mensen laten zien dat er een andere weg is.

Mensen volgen je vanzelf. Als ze je willen volgen. Zonder dwang maar vanuit de liefde leiden. Ze niet alles geven of voorkauwen, maar ze laten zoeken in zichzelf. Zodat ze naar zichzelf leren te luisteren. En zelf kunnen gaan bloeien.

In de duisternis van de winter. De staart van de winter. Komen je diepste angsten naar boven. Die je nog tegenhouden. Die mag je nog doorvoelen. Je hoeft er niks mee. Je raakt er van in de war. Maar observeer het alleen maar. En doorvoel het, dat is genoeg. De rest hebben we al geleerd. De nieuwe inspiratie die komt is een stukje ruimte wat je hebt gekregen. Nee, je hebt het zelf gemaakt. Dat is weer nieuwe groei naar ruimte.

Spiritualiteit is new age, ja. Omdat je het alleen kunt voelen. En kunt weten vanuit je innerlijke zelf. Vanuit de matrix kun je dat niet zien. Vandaar dat we vreemd aangekeken worden. En dat is niet erg. Want uiteindelijk volgen ze wel.

Je hebt jezelf al overtuigd en dat is genoeg. En je bent veel alleen, omdat je het fijner vind om in je eentje los te laten, in je eigen energie te zijn. Daarom heeft elke man of vrouw die je tegen komt al een vriend of vriendin. Maar dat komt allemaal op je pad.

Je hoeft niet meer te wanhopen. Voel maar die overvloed. De rijkdom in jezelf. Met het lengen van de dagen. Voel je het licht nog sterker worden. Je schijnt al. Je hoeft alleen maar je passies te volgen. Tot dat je uiteindelijk van je vruchten kunt leven. Dat is nieuwe aarde. Alles op jouw tempo. In het nu. Vanuit je gevoel leven. Het grotere plaatje overzien. Dat is buiten oordelen. Buiten zwart of wit of goed of fout. Dat is buiten de matrix. Dan kijk je naar je toekomst. En trek je het naar je toe. Je weet waar je heen mag lopen. En zo maak je eigen realiteit.

Vanuit je brein leven is vanuit je verleden leven. Want het slaat op als een computer. We lopen dan steeds dezelfde cirkel. Omdat we vanuit het verleden leven en zo steeds onze geschiedenis herleven. Maar dat hoeft niet meer. Er is geen tijdlijn. Er is alleen jouw vrije wil. Die een richting op wil lopen. De richting waar jij je volop kunt ontplooien. Want groei is het enige wat er altijd is. Je bewustzijn kan eeuwig groeien. Dat maakt dat je zelfliefde tot de top gaat stijgen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Schrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland