Aarding (element aarde) ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Wauw, wat is aarding belangrijk om in verbinding met onze Ware Zelf te kunnen raken.

Gisteren voelde ik pas écht het vertrouwen in mezelf. Na maandenlang geworsteld te hebben en aan mezelf te hebben getwijfeld. “Doe ik het wel goed genoeg?”, “moet ik niet meer doen?”, “ik moet harder werken”, waren allemaal

overtuigingen die ervoor zorgden dat ik telkens weer bij mezelf stress veroorzaakte.

Als lucht element heb ik de grootste moeite met aarden. En diep van binnen zaten er nog zoveel trauma’s uit vorige levens vast waardoor mijn Ziel maar niet hier op Aarde wilde landen. Die bleef liever zweven. Dat was veilig(er).

Ik ging elke dag naar buiten om mijn lagere energie te kunnen zuiveren in de natuur. Elke dag douchen. Zelfs een periode twee keer per dag om mijn energie te kunnen zuiveren. En dat deed ik dan maanden achter elkaar, op hoop van zegen dat ik er goed aan deed en van zou versterken.

En dat deed ik. Ik raakte meer en meer in verbinding met mijn Ware Zelf. Meer en meer vond ik mijn Spirit. Meer en meer ontwaakte ik en bouwde ik aan mijn eigen kracht, mijn (zelf)vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde.

Door telkens weer opnieuw te gaan aarden. Ik weerhield mezelf er altijd van om naar buiten te gaan. Ik vond het niks het slechte weer, regen, kou. Maar deze winter ging ik wel. Ik duwde mezelf naar buiten elke dag. Ik begon met 1 keer per dag en ga nu inmiddels 3x per dag naar buiten. Al is het voor een korte wandeling vlak voor het slapengaan.

Ik ga nu zelfs met 10 graden al met de sokken uit in het gras staan. Ik plaats mijn handen op bomen om energie te kunnen afvoeren. Alles doe ik eraan om in verbinding met mijn Ware Zelf te raken. Ik wil dat mooie leven!! Vol positiviteit en Liefde!!

Wij hebben als mens zijnde aarding zo ontzettend nodig om in verbinding met onszelf te kunnen zijn. Onze Wáre Zelf. Het vertrouwen binnenin ons. De kracht. Het Licht. De Liefde. Het zit er allemaal al, maar we zien het niet. We zien onszelf niet.

Angst transformeer je door jezelf te aarden. Telkens weer opnieuw. Door de vrouwelijke energie toe te laten. De Liefde. De zorgzaamheid. Door de controle los te laten. Steeds een beetje meer. Zodat je kunt leren vertrouwen. Dat altijd alles goed is en op het juiste moment op jouw pad zal komen. Dat jouw Hogere Zelf jou nooit in de steek zou laten. Dat jouw Hogere Zelf er altijd alles aan zal doen om voor jouw veiligheid te zorgen.

Vertrouwen. Het is de pijler waarop de relatie met jezelf leunt. Vertrouw jezelf en geef je over aan jouw innerlijke leiding. Verzet leidt alleen maar tot overspannenheid. Verzet leidt tot meer angst. Meer stress. Rust is wat jij wilt. Rust in jouw Geest. Helderheid. Kracht. Verlichting.

En dat kan alleen maar door overgave.

Liefs,

Avalon 
www.vindjouwspirit.nl


Foto: Olrik ZijpSchrijf je in voor de Lichtwerkers Nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland