Samen delen we dat plekje op deze aarde, jij & ik ♥ Be-loved ♥ Lichtwerkers Nederland

Weet je, we zijn hier toch Allemaal samen? Of heb ik het dan mis?

Samen delen we toch dat plekje op deze aarde, jij & ik.

Daarom probeer ik te kijken naar wat werkelijk is...

Wil ik niet over jou oordelen, want dan weet ik dat ik iets fundamenteels mis.

Want dan kijk ik alleen maar naar het spel dat door jou en mij word gespeeld.

Maar niet naar de werkelijke waarheid en dat is dat we hier zijn, onverdeeld.

Diep van binnen weet ik dat we allen samen zijn, een geheel met een gezamenlijk plan. En ook al lijkt alles zo verstoord, chaotisch en uit elkaar gespat... Ik geloof echt dat ieder doet wat hij kan, om mee te werken aan dat grotere plan.

Één heid

Dat is Liefde, dat je begrijpt dat ieder op zijn eigen plekje staat. Bedoeld zoals het is, ook al lijkt het vreselijk mis. Licht en donker spelen met elkaar, maar vallen beide onder een (bewuste) creatie die wij trachten te begrijpen...(of te grijpen.)

Liefde omsluit beide...... liefde is éénheid.... éénheid smelt samen.....in jouw hart. In jouw hart valt alles samen.....en dan kom je bij de waarheid dat alles in basis gecreëerd is vanuit dezelfde bron/materie.

Éénheid sluit niemand buiten.....alleen onze eigen beperkende visie sluit anderen buiten het geheel. In je hart ligt de waarheid die je hoofd niet kan be-grijpen..

Love you all..

Be-loved
https://www.be-loved-praktijk.nl/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.