De energie van maart ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Maart is na januari de tweede van de drie powermaanden van 2019, een maand van sterke (her-)aflijning en groei. De onderliggende meestertrilling (222/6) zal je een heel stuk bewuster maken van wat er écht toe doet in je leven, en dat kan leiden tot koerswijzigingen in de loop van dit jaar. Maar het kan je ook laten zien dat je wél op jouw goeie weg bent, door het ontvangen van duidelijke signalen of heldere glimpen uit je toekomst op momenten van diepe ontspanning, meditatie of ander spiritueel werk.

 

De 222 helpt je jouw leven en belangrijke aspecten daarvan vanuit een hoger perspectief te bekijken, en niet vanuit de benauwde en beperkte kijk van het ego, die vertroebeld is door angst, conflict of weerstand. Alle vormen van rust, ontlading, ontspanning en spiritueel werk helpen je om het verschil tussen beide te zien, en tonen je dat de kijk vanuit het ego wel vertrouwd en vanzelfsprekend aanvoelt, maar dat op langere termijn het leven vanuit je hoger perspectief de diepste échte vervulling en vreugde brengt. Deze maand kan je dus duidelijker dan anders ontdekken waaruit jouw aandeel in het goddelijke plan bestaat, en hoe zich dat vertaalt naar concrete stappen dit jaar.

 

Door specifieke planeetstanden én de driedubbele 2-trilling van maart ligt er een sterke klemtoon op relaties. De voorbije jaren is ieders relatieveld sterk opgeschud, en velen onder ons hebben zeer veel mensen losgelaten. Deze maand kan je een frisse wind voelen waaien in je visie op relaties. Misschien voel je dat je één en ander anders wil gaan bekijken of organiseren in je relatie(s), of worden nieuwe hartsverbindingen duidelijker in het licht gezet. Hogere doelen worden in de vorm gezet de komende jaren, en deze maand kunnen mensen zich geleid voelen om naar de toekomst toe initiatieven te nemen, of worden er mensen bij elkaar gebracht om de kiemen tot vernieuwing in de wereld te zetten.

 

De 6 vraagt je om je verantwoordelijkheden, je werk en familie- of gezinszaken onder de loep te nemen. Al wat niet meer werkt, of al wat aan het aflopen is, zal heel duidelijk worden, en vraagt dan dat er een en ander herschikt wordt, of hoger afgelijnd hervormd. Ook de hogere vorm van de 6, dienstbaarheid, kan sterk worden geactiveerd. Misschien ontdek je nieuwe facetten van je ‘roeping’, misschien ben je verrast door de koerswijzigingen die toch wel het hoogste doel zijn voor je. Geniet van alle inspiratie, die vooral doorsijpelt wanneer je extra tijd neemt voor ontspanning en ontlading – wat door de hogere energetische druk in een maand met een meestertrilling een inspanning kan vragen. Maar intussen zijn we experten geworden in het omgaan met hoge trillingen en energetische druk, we hebben afgelopen jaren geleerd hoe dit op te vangen en hoe ons lichaam hierin te respecteren. En hierbij is vooral het besef van ‘Ik Kan Dit Aan!’ de belangrijkste motor.

Op 5 maart gaat Mercurius in retrograde, tot 28 maart. Je weet intussen dat dit een tijd is van herziening, hercalibrering, innerlijk werk en heraflijning, waardoor je het gevoel kan krijgen dat alle vooruitgang wordt afgeremd. Het valt je makkelijker wanneer je beseft dat dit voor je eigen goed is, zodat je zeer goed ziet waar je staat, en waar je heen gaat, en je je plannen opnieuw kan checken en aflijnen.

De hele maand door voel je waar verandering nodig is, of het nu je job, relatie, vriendschappen, dienstbaarheid, of je visie daarover betreft. De energie werkt deze maand met je mee om deze verandering goed geaard en concreet te gaan aanpakken, maar dat zal je vooral lukken wanneer je jezelf traint in verstilling, ontspanning en verruiming van je innerlijke kijk. Ook om je heen kan je duidelijk voelen en zien dat mensen verschuiven.

 

De Volle Maan op 21 maart, ook de dag van de Lente-equinox, brengt traditiegetrouw een hele verschuiving, die pas de weken nadien volop voelbaar wordt. Het is als een nieuw begin in het jaar, alsof mensen massaal wakker worden uit een lange winterslaap, en aan de slag willen, met alle inzichten die ze afgelopen maanden hebben verzameld. De krachtige Volle (super-)maan kan je enigszins hyper maken, of onopgeloste emoties nog eens extra in de verf zetten – zodat ze kunnen opgelost worden, maar in elk geval kan je massa’s inspiratie krijgen rond die tijd.

 

Vanaf 28 maart zal je voelen hoe de spanning er langzaamaan af gaat, je opnieuw kan herademen, en verder kan met je leven. Geniet van de komst van de lente, geniet van al het nieuwe dat duidelijk en/of vaag in jou en rondom jou aan het groeien is, en vergeet je lichaam niet extra te koesteren, want in zo’n maand met een meestertrilling werkt het extra hard om alle hogere frequenties te verwerken.

 

Deze periode is altijd een heel mooi moment om samen te vieren, met mensen die dezelfde weg gaan, met wie je verbonden bent, bij wie je je veilig voelt, en met wie je samen blij kan zijn om wat je hebt verwezenlijkt. En dat is altijd veel meer dan je zelf beseft.

 

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beSchrijf je nu in voor de Lichtwerkers nieuwsbrief! 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.