In het hier en nu zijn en je bent de hele dag verbonden met de bron ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Meditatie, stilte in jezelf.

Wanneer je met al je zintuigen aandacht hebt voor de eenvoud van dit moment, komen je gedachten als vanzelf tot rust.

Wij kennen dit principe van de boeddhisten met hun loopmeditatie.

Alle aandacht bij het plaatsen van je voet, het afwikkelen van je voet en dan pas door naar je andere voet.

Wanneer je je daar nooit in verdiept hebt merk je meteen dat het een heel andere manier van benadering is dan wat wij doen in onze jachtige manier van leven.

Alles wat je doet met aandacht, intense aandacht, brengt rust. Je zal merken dat je aandacht letterlijk al je aandacht vraagt. Je gaat je sterk concentreren. Je wordt je bewust van de schoonheid en de pracht waarmee je bezig bent.

Wij denken bij meditatie vaak aan het stil zitten. Oh ja, ik “moet straks ook nog even mediteren”. Voel je het verschil?Wanneer je alles met aandacht in het NU doet, is die stilte er. Dan hoef je niet te gaan zitten mediteren, je bent de gehele dag in meditatie. Door die stilte en die meditatieve verbinding maak je een hele mooie verbinding. Je maakt contact met je hogere zelf, je maakt contact met de bron. Doordat contact gaat het stromen. Komen je inzichten en aanwijzingen als vanzelf binnen. Door deze manier van stilte in jezelf te bewerkstelligen, kan je niet anders dan met het moment van NU verbonden zijn. Je voelt het.

Maak je je druk over iets van gisteren of van morgen? Weg is je aandacht en je verbinding. Weg is je rust en je stilte. Zo merk je meteen het belang van de aandacht in het NU. Daar hadden wij nog heel veel onze 3D gedachten over. Dit is aandacht hebben voor wat je doet en wie je bent. Ook in contacten met de ander komt alles dan heel anders over. Je voelt wat er bij de ander leeft. Je kan veel gemakkelijker een handreiking doen. Je krijgt minder het gevoel dat je jezelf wil beschermen.

Door al je aandacht in het hier en nu te hebben, voel je wat er gebeurt. Je hebt dan ook een energie van rust en veiligheid om je heen. Die energie nodigt de ander uit om zichzelf ook veilig te voelen. Zo kan de ander zich openen en er ontstaat een prachtige wisselwerking in de energie. Je glimlach is daar een belangrijk “wapen” in. Door even oog-contact te maken en te glimlachen gaan vele harten open.

Het is prachtig om te zien en te ervaren hoe dit onderdeel van het spel werkt. Het is een hele andere kijk op omgaan met stilte, aandacht en meditatie. Het zal je heel veel heerlijke, hartverwarmende momenten opleveren.

Heb het goed.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland