Een diep verlangen om te groeien naar verandering ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In jou kan in deze periode een diep verlangen groeien naar verandering. Niet zomaar verandering, maar verbetering, meer harmonie, meer van al het goede dat het leven op Aarde te bieden heeft. En hoe meer je groeit in bewust-zijn, hoe meer je de essentie raakt van alles, van jezelf, van de andere(n), van alle aspecten van je leven. En hoe meer je steeds vaker zal kiezen voor puurheid, authenticiteit en eenvoud.

Je kan jezelf deze week dus eens de vraag stellen waarnaar je puurste zelf verlangt, waaraan het behoefte heeft.

En welke concrete stappen je kan ondernemen om meer eenvoud en puurheid in je leven toe te laten. Stappen die belicht worden vanuit je hart en Hoogste Zelf, door steeds duidelijker te zien wat écht belangrijk is voor je, en wat slechts afleiding is op je weg, afleiding die je verder weg van je Zelf brengt. Veel energie besteden aan dingen die slechts afleiding zijn op je weg, brengt verwarring, twijfels en onvervuld zijn. Wanneer je bij je essentie en eenvoud bent gekomen, kan je vaak genieten van het gevoel van tevredenheid, een gevoel dat ontspant en je hart opent, en net dié energie hebben we in deze tijden hard nodig.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.