Een ode aan het Zuivere Bewustzijn ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Alle liefdevolle verschijnselen komen voort via het door het zuivere bewustzijn gecreëerde gedachten en ideeën.

Het zuiver bewustzijn, het is de zetel van je ziel, van de Godheid in jezelf.

Het zuiver bewustzijn, het is jouw verbinding met God, de Schepper, met de Grote Geest of hoe jij hem/haar wilt noemen.

Het zuiver bewustzijn, het is de verbinding met het universum die via jouw intuïtie het contact met jou mag maken. Het zuiver bewustzijn, het is de plaats van absolute rust en ordening. Het is de plaats van waaruit jij je werkelijkheid op elk moment van je leven mag en kan creëren.

 

Vanuit het zuivere bewustzijn worden alle gezonde, heilzame ideeën al direct gecreëerd. Wat we nu zijn, en nu meemaken komt voort uit wat het zuivere bewustzijn: het werd, om in tijd uit te drukken, gisteren al voor ons gecreëerd en klaargezet.

 

Al deze door het zuiver bewustzijn gecreëerde indrukken en mogelijkheden zijn de bouwstenen voor het leven van vandaag en morgen… op het pure moment van het NU. Ons leven krijgt de vorm door de creatie vanuit het zuivere bewustzijn.

 

Als je leeft, spreekt en handelt vanuit het zuivere bewustzijn, zal blijdschap, liefde en geluk je volgen als een schaduw die je nooit meer kwijtraakt. Je zal anderen mogen aansteken met jouw liefde, rust, blijdschap en geluk. Het is alsof je besmettelijk bent, maar dan een heel goede besmetting. Jouw mooie en zuivere aura, jouw geweldige energie zal voor velen zeer herkenbaar over mogen komen, omdat iedereen dit zuiver bewustzijn heeft en meedraagt. Velen zijn alleen het bestaan ervan vergeten.

Omdat het zo herkenbaar is voor iedereen en omdat iedereen het al heeft maar het vergeten is dat ze het hebben, zal de overdracht hiervan heel natuurlijk en ongemerkt plaats mogen vinden waardoor een ieder er op zal mogen reageren. Hoe deze andere zielen ook in het leven staan, ze kunnen het niet negeren omdat het eigen is.

 

Met deze woorden lieve vrienden, wens ik iedereen een waanzinnig zuiver bewuste dag toe in puur licht, kracht en energie.

Een dag waar je de vruchten kan en mag plukken van de dingen die gisteren al door je zuiver bewustzijn zijn gecreëerd. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, 

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com