Mensen branden zich aan je Licht. En dat is de bedoeling ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Alle ballast van de winter doorspoelen. Uit de eeuwige depressie stappen die Nederland heet. Iedereen lijkt een probleem te hebben, want dan hoor je er pas bij en kun je mee jammeren.

Alsof we eeuwig gered kunnen worden door Rutte en Co verkleed in een mantel van de onschuld. Het lijkt wel heel het jaar carnaval. Zo nep is de show waar we inzitten. Jezelf af en toe verwennen, heerlijk, dan kun je jezelf weer wat langer onderdrukken.

De matrix verzint steeds meer maatregelen om problemen te creëren om maar in die slachtofferrol te kunnen blijven zitten. Want dan ben je die aangelijnde hond die wordt bestuurd door een hogere macht.

Mensen worden gek van het licht wat je uitstraalt. En dat is de bedoeling. Laten we het allemaal maar kapot schijnen. Dat ''duiveltje'' in je wil spelen. Dat zwaard wat mag gaan zwaaien.

Mensen horen helemaal door te draaien. Laat ze maar vallen als de sneeuw die we niet hadden in de winter. De nieuwe tijd eisen we wel op want die kindershow, daar zijn we wel klaar mee.

En vaak hoef je niks te doen. Gewoon lekker rustig aan en mensen worden al gek van je licht. Al die mensen kijken wanneer ik op het terras zit. Ik zie het als training. Wordt nog beter met mijn gevoeligheid. En dan weer een kraai op het terras. 

Mensen hebben vaak een goede schop nodig onder hun kont. Hun hoofd zit zo vast in het zand dat je ze met geen mogelijkheid eruit krijgt. Schoppen met die handel de leeuw die brult. De wereld in vuur en vlam breekt los van denkbeelden die zo lang als gevangenis gewerkt hebben.

Ontvang en sta open, want jouw overvloed is er al. Schijt aan de rest want jij mag gelukkig zijn. We hoeven die drama niet daarom kunnen we zo goed alleen zijn. Je hoeft alleen maar jouw ding te doen  en dat in de wereld te zetten. En zie de sneltrein naar je toekomen door de vergroting van jouw bewustzijn. Het grotere plaatje. Je ziet de trein al naar je succes rijden. Wellicht nog wat vertraging maar daar wordt je alleen maar sterk van. Sterker dan van pindakaas want van die rotzooi moeten we af.

Ga los op de energieën. Want dadelijk mis je nog je golf van inspiratie. Netflix kan altijd nog aan. Sporten kan altijd nog in de avond. Wees maar eens lekker wild want spelen doen we nog te weinig. De energie is stout en opstandig vandaag.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland