Jouw Heilige Graal terugvinden ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Om onze Goddelijkheid als mens weer te kunnen belichamen zijn velen van ons bezig om dàt te helen wat onze goddelijke essentie ondermijnd heeft. Vanuit het geloven in dat we minder waard zouden zijn dan de zogenaamde vertegenwoordigers van het Goddelijke hebben we onszelf en anderen gekleineerd, ontkracht en tekort gedaan. Dat werkt nog steeds door nu we onze innerlijke verbindingen met hogere dimensies weer terug vinden en ons vertrouwen in wat we innerlijk 'doorkrijgen' proberen te herstellen.

In de incarnaties waarin we onze eigenwaarde en de geheime, esoterische kennis wel wisten te behouden en (veelal ondergronds) uit te dragen zijn we nagejaagd, gemarteld, uit de boeken geschreven, verbannen en/of gedood. Het heeft bij velen van ons een constante basisspanning achtergelaten die ons moe en murw heeft gemaakt. Het komt niet uit de lucht gevallen dat je diep in jezelf de vraag draagt 'Ben ik wel genoeg? Ga het me wel lukken? '

Wat een zegen dat we de basisonveiligheid, die we al vele aardse levens met ons mee hebben gesleept, nu ook durven te zien, te erkennen en liefde in toe te laten.

Vanuit ons toenemende bewustzijn dat tot steeds hogere dimensies zal reiken, en het ontwakende besef van onze Goddelijkheid kunnen we onszelf en elkaar de ware rijkdom en veiligheid van het leven weer teruggeven. Keuzes maken die in overeenstemming zijn met de wil van ons hogere Zelf - vaak zijn dat de diepste verlangens die we koesteren - zullen ons helen, en onze authentieke krachtbronnen herstellen.

Oude sporen van vernietiging willen uit jouw cellen gewist worden. Traumatische beelden van jouw veelvuldige ontgoddelijking en ontmenselijking zullen vervangen gaan worden door die waarin je geëerd wordt vanwege jouw ware afkomst. Jij bent het zelf, die vrede kunt sluiten met de angst en pijn in de wonden van je persoonlijkheid, via het liefdevolle licht dat je vanuit de Heilige Graal in je draagt. Eer dat Licht, dat nooit meer gedoofd kan worden. Omhels jouw onvoorwaardelijke Liefde, die altijd zal blijven voortbestaan.

'The wound of the Fisher King must first be healed if the wasteland is to return to fertility'

(L. Gardner)

'De wond van de Visserkoning moet eerst geheeld worden voordat de woestenij weer terug kan keren naar vruchtbaarheid'


Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.