“Leef ik?”, “waarom voel ik niks?” ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Mijn moeder vertelde mij vanochtend (verlate “je bent nu 34 geworden, maar vroeger toen je klein was”- anekdote) dat ik toen ik klein was wilde dat mijn moeder me op mijn billen sloeg. En dat ik riep: harder! Harder!

Ik kon niet voelen en dat was mijn manier om te ervaren dat ik hier op Aarde aanwezig was.

Dat ik íets kon voelen
.

Kinderen snijden in zichzelf om diezelfde reden. Om aandacht. Niet alleen van de buitenwereld, maar van zichzelf.

“Leef ik?”, “waarom voel ik niks?”. Of ze verminken hun lichaam omdat ze dat niet willen zijn. Want dat zijn ze ook niet, hun lichaam. We zijn Spirit.

Het is allemaal een manier om weerstand te bieden en om te leren gaan met onze terugkomst op de Aarde. Om onszelf aanwezig te maken in deze aardse omgeving.

Een omgeving waar we als geïncarneerde ziel niet mee om weten te gaan wanneer alle regels beginnen en we een oordeel naar onszelf beginnen te vormen dat we het niet goed doen, het moment waarop we onszelf af gaan meten aan onze buitenwereld en daarmee de oordelen van de maatschappij. Het moment waarop we de aandacht van de binnenwereld afhalen en naar de buitenwereld brengen.

Wanneer de Liefde binnenin ons ophoudt te bestaan (zo rond het 8e jaar van het kind verandert de staat van de geest en verliest het kind de verbinding met de hogere zelf).

Zo zijn er kindjes die niet met hun voeten het gras willen raken, uit angst voor aarding. Kinderen die hun vorige levens herinneren en met naam en toenaam hun vrienden van toen aanwijzen. Kindjes die huilen bij het horen van de stem van papa (laag is aarding) en blij raken bij het horen van de stem van mama (hoog is thuis, de hemel).

Ik ben een lucht element en heb soms moeite met mijn geloof, ik houd van analyseren en ga door totdat ik exact weet hoe A met B wordt verbonden (ik was niet voor niets advocaat). “Oké, nu geloof ik het! Ik heb bewijs!”. Je kunt lullen als brugman, maar ik wil argumenten horen!!

Kinderen die hun vorige levens herinneren met naam en toenaam. Zovelen van ons die allemaal hetzelfde doormaken. Zovelen van ons die allemaal als Lichtwerker teruggekomen zijn. Onderzoeken waaruit blijkt dat aarding lichamelijke klachten verhelpt. De juiste mensen tegenkomen op de juiste (goddelijke) timing. Zoveel wat ik de afgelopen maanden heb meegemaakt. Zoveel synchroniciteiten op mijn pad. De geestelijke verbinding die ik met mijn tweelingziel maak. Het telepathisch manifesteren van allerlei dingen gedurende mijn dag. Vanochtend voelde ik mijn Spirit terugschieten in mijn lichaam na mijn slaap.

Wauw, niets is zeker in het leven, maar één ding weet ik wél zeker. God bestaat.

Ik ben het levende voorbeeld.

 

Liefs,

 

Avalon
www.vindjouwspirit.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland