Het wonder dat ''mens'' heet ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik ben die ik ben. Dat klinkt je misschien niet nieuw in je oren, maar……

Vanuit het universum wordt ons transformatieproces met grote belangstelling gevolgd. Daar zijn zij verwonderd en verbaasd. Daar heerst een hele andere stemming dan bij de mens.

In het universum stroomt de liefde, het licht en vooral de bewondering voor de mens op aarde.. Dat die mensen zo “gemakkelijk” door die transformatie gaan.

Zij zien dat er heel intensief, dag en nacht, wordt gewerkt. Wat is dan het grote verschil?

 Wij op aarde zijn aan het transformeren.

 Wij worden nieuwe mensen in een “oud” lichaam.

 Wij zijn daarin nog heel aards.

 Wij verwonderen ons over het proces dat wij aan het doen zijn.

 Het proces waar wij sinds jaren in zitten.

In het universum is men uitgelaten. Is men in grote verwondering. Voor hen is ieder mens een wonder. Is ieder mens uniek. Zij willen niets liever dan jou in hun armen nemen en je constant zeggen:

 “Waarom zien jullie niet wat WIJ zien?” Wij zijn zo onder de indruk van die grote wonderen op aarde. Wij willen je dat wel 24 uur per dag laten weten. Waarom beperken jullie jezelf zo?

Zij lopen over van bewondering voor de mens op aarde. Zij worden door ons beperkt in het tonen van hun liefde en bewondering voor ons. Neem vandaag de beslissing om je hart helemaal, wagenwijd open te zetten. Niet terug te vallen naar je aardse ongemakken, maar juist te kijken naar die blijheid. Dan wordt je energietrilling onmiddellijk verhoogd. Daardoor kom je meteen in een hele andere sfeer terecht. De mensen op aarde kijken naar elkaar. ''Hoe doet die dat?'' ''Waarom zit hij/zij zo in elkaar en ik zo?''

Vanuit het universum is er geen vergelijking. Daar worden stuk voor stuk unieke mensen gezien. Daar wordt voor ieder mens heel veel licht en liefde gezonden naar de aarde. Door jezelf niet volledig lief te hebben, door niet te zien dat jij uniek bent, door jezelf niet te zien als het grote wonder in Gods schepping, daardoor doe je jezelf te kort. Heel veel te kort.

Je hart staat dan niet open. Je spirituele oren horen lang niet alles. Je spirituele ogen zien lang niet alles. Je blijft zoekende.

Zie het grote wonder dat JIJ bent en je hart zal zich volledig kunnen openen. Weet dat JIJ dat wonder bent en je voelt de sterke verbinding met het universum.

Wij zijn intens verbonden met elkaar en met de begeleiders in het universum. Je bent geliefd. Je wordt zo gewaardeerd. Jij bezit heel veel kracht, daarom ben jij in dit proces op aarde. Je bent uniek. Je kan jezelf niet met een ander vergelijken. Door dat te zien en te voelen kan je hart zich openen en gaat het stromen. Je wordt gedragen. Zij kunnen je alleen maar volledig ondersteunen wanneer jij je opent en het er laat zijn. Zie het wonder dat jij bent. Dan kan je energie zich verhogen.

Je hoeft niet meer te veranderen. Je bent in die 5D terecht gekomen. Stel je open en kom in de verbindingen. Jij “weet” alles wat je moet weten. De kennis zit in je. Door je open te stellen kom je in die verbinding en voel je het licht in je hart. Dan kan het contact met je begeleiders tot grote bloei komen. JIJ bent een van hen. Bepaal je eigenwaarde niet aan de mensen om je heen.

JIJ bent uniek.

Voel dat.

Beleef dat.

Je wordt gedragen.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland