De nabespreking van de healing op donderdag 14 februari ♥ Lea van der Eem ♥ Denise Luna ♥ Lichtwerkers Nederland

Sinds januari 2019 wordt de Healing op afstand - reeks ''Het aarden van de actuele Nieuwetijdsenergie'' georganiseerd in samenwerking met mijn lieve vriendin én collega Lea van der Eem.

Lea neemt je zachtjes mee en laat je kennis maken met je eigen zelfgenezend-vermogen die voor iedereen beschikbaar is. Je wordt uitgenodigd contact te maken met je kern en je bewust te worden van wie jij bent. Om te  ervaren hoe het is om liefdevol en zonder oordeel het contact met deze delen van jezelf te herstellen. 
 

Gewoon door bewust te zijn, je aandacht weer terug te brengen naar dit nu-moment en liefdevol met je aandacht aanwezig te zijn daar waar heling wilt plaatsvinden.

Het is belangrijk dat we leren stil te staan bij hoe we ons voelen en opmerken waar onze energie verloren gaat omdat we als mensen gauw geneigd zijn pijnlijke stukken in onszelf te onderdrukken. Deze pijnlijke delen kunnen zich uiteindelijk vastzetten in ons lichaam omdat deze gehoord en gezien willen worden.

Elke healing heeft een thema die jou kan ondersteunen in jouw bewustwordingsproces.  Zoals het leren loslaten van oude energie die je niet meer dient, het leren aanwezig te zijn in je lichaam en het aarden van de nieuwetijdsenergie die in steeds toenemende golven ons mensen bereikt. Maar ook het bewust worden van bepaalde processen zodat je voor jezelf steeds weer een ontbrekend puzzelstukje krijgt aangereikt die je verder kan helpen op je weg. Het bewust worden van vastzittende energie in je lichaam die de energiestroom blokkeert door je eigen overtuigingen en aangeleerde patronen.

Ik merk dat ik nogsteeds de vruchten pluk van deze healings en heb besloten ze vanaf nu ook aan te bieden in de webshop!

Neem eens een kijkje in de webshopGisteren hebben we de healing gedaan van 14 februari en soms vraag ik weleens aan Lea hoe ze het doet. Neem ik even het voorbeeld van de Healings reeks ''het aarden van de actuele Nieuwetijdsenergie'', die met dezelfde naam elke keer weer zó anders is, het lijkt niet eens op elkaar! Het is me opgevallen dat er telkens weer nieuwe dingen worden aangereikt en dat elke healing weer zó anders is. Je wordt bewust van bepaalde energie in je lichaam. Bewust van bepaalde reflexen die je doet maar pas achteraf kan zien dat je ze doet. En omdat het je nu bewust is, kan je het veranderen.

Over de healing van gisteren wil ik graag ook mijn ervaring met jullie delen. Alsof het in één keer helder werd dat dit het thema is waar we mogelijk allemaal mee stoeien als Lichtwerkers in ons dagelijkse leven. Niet dat dat onduidelijk was, maar alsof er een veel dieper onderliggend stuk naar boven werd gehaald, in het licht werd gezet.

Het jezelf te klein houden, de beperkingen die wij onszelf opleggen door oude overlevingsmechanismes en wat voor wisselwerking dat weer heeft met je lichaam. Of je bewust bent dat je eigenlijk maar een heel klein stukje van je borst gebruikt om te ademen en daar gaan we, we zakken weer dieper in ons lichaam en voelen het verschil. En omdat je het verschil kan voelen, kun je er iets mee doen! Lea opent een deur maar jij loopt er zelf doorheen. Ik geloof dat jouw bewustzijn je heeft behouden en hoe fijn is het als je soms net even een duwtje in de rug krijgt en voelt dat je dat kan gebruiken terwijl je ervan overtuigd was dat het wel lekker met je ging. De ene openbaring na de ander.

Ook de pijn die aangeraakt werd was heftig. Het voelde alsof er een diepere pijn werd aangeraakt die oud is, maar ook deels niet van mijzelf maar van het veld wat ik kon waarnemen van de energie van de groep, zoals een soort collectieve pijn die steeds intenser voelbaar was. In de nabesprekingsmail van Lea die ze vanochtend stuurde was ik verbaasd van dat wat erin stond. Ik zal hem met jullie delen.

Nabespreking van de healing van 14 februari


Waardevol mens,

Dit is de nabespreking van de healing op donderdag 14 februari.

Ik breng veel tijd alleen en in stilte door. Zonder iets te 'doen' en afgestemd op de energie en mezelf. In deze afstemmingen ontstaan de healings. Ik zie en voel energie, hoe deze wil groeien en stromen en wat er nodig is.

Tijdens het maken van de opname voor de healing probeer ik hieraan woorden te geven. Op het moment van de healing, stem ik me opnieuw af en begeleid de energie van dat moment. Allemaal fases in het proces.

Ik laat me leiden door wat ik te zien en voelen krijg, zonder dat ik nog precies begrijp wat de achterliggende reden is en wat er tijdens de healing zal gaan gebeuren.

Elke healing is anders en uniek. Ook deze healing was weer anders dan wat ik eerder heb meegemaakt.

Tijdens het eerste gedeelte, het afstemmen op een ruimer bewustzijn, stuitte ik op heftige lagen van spanning en pijn.

Vooral in het borst/hartgebied en middenrif. De spanning komt van diep binnenuit en komt voort uit ervaringen in vorige levens, rondom het thema leven vanuit een verruimd bewustzijn. Velen van ons hebben in vorige levens ervaringen opgedaan waarin we zijn gemarteld, gedood en verbannen om onze heldere gaven en verruimde bewustzijn.

De angst om van dit verruimde bewustzijn gebruik te maken kwam gister tijdens de healing sterk naar boven.

In afstemming op de groep voelde ik hoe moeilijk het was om deze gevoelens onder ogen te zien en er bij aanwezig te blijven. De neiging was er om het niet te willen voelen en weg te gaan in energie. Bijvoorbeeld door in slaap te vallen of in je hoofd te gaan, aan andere dingen te gaan denken of je gevoelens te analyseren. Ook gevoelens analyseren is een vorm van 'weggaan', zo hoef je niet echt te voelen.

Blijkbaar is dit een pittig thema. Het vroeg veel van mij en mijn energie om de energie geaard te houden en om een veilig veld te bieden voor al het hierboven beschrevene.

Toch mag ook dit thema onder ogen worden gezien. In deze tijd mag namelijk alles in het licht komen, gezien en gevoeld worden.

Helen = licht brengen.

Tijdens het tweede gedeelte van de healing, was de energie totaal anders. Op het moment dat we met zijn allen liefde aan onszelf gaven, voelde ik een explosie van energie, echt vuurwerk, in buik- en bekkengebied. Ook na de explosie bleef de energie stromen. 

De healings worden door iedereen anders ervaren. Jouw ervaring is uniek en hoeft niet overeen te stemmen met wat ik hierboven schrijf. Ik deel mijn ervaring alleen voor het geval je hier steun aan ondervindt. Mocht jouw ervaring anders zijn, dan is dat helemaal goed en net zo waar. Elke ervaring bevat haar eigen waarheid.

Een healing brengt meer licht, brengt je naar diepere lagen in jezelf en maakt je gevoeliger. Afhankelijk van hoe je al afgestemd was in energie, kan je na een healing dieper ervaren.

Ikzelf ervaar de energie van gisteravond, ook na de healing, vannacht en ook nu nog als intens, de diepte in brengend en contact makend met diepere spanningslagen. Vannacht heb ik ook veel, intense en rare dromen gehad :-).

Ook al is het moeilijk om aanwezig te blijven bij gevoelens als pijn, spanning en angst, je kan het!

Je zal zien dat het doorleven en echt doorvoelen, maakt dat je lessen leert, je begrip vergoot, er opgeruimd wordt en uiteindelijk weer een stukje lichter maakt.

Wat er ook gebeurt in jou: laat het maar gebeuren. Ook als je het niet begrijpt: weet dat er een moment komt, later in de tijd, dat je bewustzijn is verruimd en je wel kan begrijpen waarom je dit door diende te maken. Alles wat jij voelt, ervaart en doorleeft, dient een hoger doel, ook als jij dat doel nu nog niet ziet.

 

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen! Je bent welkom om deze met me te delen.

De volgende healing "Aarden van de nieuwetijdsenergie" is op donderdag 28 februari.

Shine on!

Lichtgroet,

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Zou jij het ook eens willen ervaren?


Op donderdag 28 februari is de volgende healing in de reeks van het aarden van de nieuwetijdsenergie. En het fijne is, omdat je een paar uur van te voren het audiobestand krijgt gemaild, kun je hem na de live healing nog zo vaak luisteren als je zelf wilt.


Eerst kennis maken?

Als je eerst de energie van Lea wilt voelen, of gewoon om even te voelen of dit goed voor jou voelt kun je hieronder ook een gratis bestand downloaden als je dit fijn vindt.

 

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland