Masterclass Series 2020 ♥ Vakantie Retraites Gran Canaria ♥ Lichtwerkers Nederland

In ons vorige bericht spraken we over de Lichtwerkers Nederland 

Masterclass series die gaan starten vanaf januari 2020 en plaats vinden op het Canarische eiland Gran Canaria, in een 5 sterren resort aan de Atlantische oceaan.

Lichtwerkers Nederland is heel dankbaar voor de eer het meest luxe vakantie retraite te mogen organiseren. Buiten de vijf sterren hebben we ook nog eens vijf sterren sprekers gevonden die de verschillende weken gaan verzorgen.

Zij zullen de deelnemers meenemen 
op reis naar innerlijke zelfontplooiing, meer bewustzijn, meer welbevinden, meer vreugde. Allemaal kunstenaars op het gebied van de kunst van bewust zijn

  Heb jij al een idee wie dit zouden kunnen zijn? 

Gran Canaria


Aarding, schoonheid en rust leveren voorwaarden waar het aangenaam is om jezelf te ontwikkelen. Luxe, veel vrije tijd voor zon, zee, strand en de mogelijkheid je te verbinden met gelijkgestemden, maar ook genoeg anonimiteit voor degene die dat ambiëren. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen en is uitgaan, parachutespringen, een onderzeeboot, surfen, wandelroutes, scubaduiken etc., allemaal dichtbij voor wie dat fijn vindt.

Kortom, een prachtige mogelijkheid voor lichaam, ziel en geest om allemaal aan hun trekken te komen in een verhouding die jij fijn vindt. 

Vakantie Retraite


Januari 2020 is het zo ver en dat is naar onze mening ook nog eens op het vijf sterren eiland, één van de enige plaatsen met een ‘mooi weer garantie’ in Europa, in die periode. Mocht het je een goed idee lijken om de volgende winter te onderbreken met een zonvakantie gecombineerd met jouw persoonlijke groei, dan is dit zeker iets voor jou. Eindelijk, heerlijk die geitenwollen sokken uit in januari en van luxe genieten die je meer dan waard bent.

We hebben ook een unieke formule waar met de persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Daarom noemen we het ook een Vakantie Retraite omdat er ruimte is voor persoonlijke groei én vakantie. Hier onderscheiden we ons van andere retraites omdat het hier niet gaat om een 7 dagen groepen-dynamiek.

3 dagdelen Retraite en de rest Vakantie. Natuurlijk is er wel meer invulling maar die is vrij om aan deel te nemen en vooral bedoeld om plezier te hebben en te connecten met andere deelnemers, die ook in zichzelf investeren en tot prachtige relaties kunnen leiden.

Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die in rust en afzondering alle informatie op zich in willen laten werken. Andere laten misschien liever de zon op zich inwerken aan het zwembad of aan het stand. Prachtige wandelingen of bijkomen van een heerlijke avond te zijn uit geweest, zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het is onze ervaring dat hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe meer je in balans bent en open voor nog meer vreugde in je leven, daarom hebben we voor deze unieke vorm, gekozen.

Wij hopen je te zien aan het zwembad in januari met een glimlach op jouw gezicht!  

Binnenkort meer... 

Davy Diekstra & Denise Luna
www.lichtwerkersnederland.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0