Je bent op je eigen ontdekkingsreis. Welkom op jouw pad ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Je loopt je eigen weg. Je bent een ontdekkingsreiziger. Iemand die een nieuwe pad legt.

Mensen trekken vreemde gezichten wanneer je jouw woorden verteld. Het is niet erg, ooit zullen het begrijpen. We horen los te breken van de maatschappij. Van de angststaat. Dat doe je door je eigen meester te worden. En lekker jezelf te zijn.

Waarom zouden we horen te vluchten? We mogen er gewoon zijn.

Ieder mens op zijn eigen manier. Je trekt mensen aan op je schaduwplekken. Daarom het licht toelaten in je schaduwplekken.

Energie explodeert nu op de aarde. Het neemt enorm toe. Daarom ben je ook zo moe. Ga maar lekker veel gapen. En slaap wat meer. En mediteer lekker veel. Zo kan het zich in je nestelen. Als je loslaat is er wat meer plek voor het nieuwe licht. Op een gegeven moment brandt het vuur er weer doorheen. Zie je weer haarscherp waar je heen mag gaan. Doe het dan ook. Dan breng je jouw overvloed naar de aarde.

Rijk zijn we al. Alleen mogen we nog ontvangen. Weet dat er altijd genoeg is. Alleen duurt het soms even voordat je er bent. Mag je nog een paar lessen ondergaan.

Wanneer niemand je lijkt te horen mag je weer naar binnen gaan. Want het gaat erom dat jij jezelf gelooft. De rest volgt je wel wanneer jij je succes gaat boeken. En succes is gelukkig zijn. En niet in een dure sportauto rijden.

Laat ze maar versteld staan. Jij bent die man of vrouw die niemand verwacht. Die vanuit het niks zo zijn overvloed laat exploderen op aarde. Dat is de kracht van het licht. Je denkt even iets en het is er al. Ik wou vrij zijn vandaag. Nu ben ik lekker eerder naar huis. Zo gaat dat in deze tijd.

Niet zo angstig, er is niks om bang voor te zijn. Je mag alleen afscheid nemen van je programmeringen. En trauma’s van vorig levens. Was ze maar van je af. Want onder die laag zit de echte jij.

Je vleugels slaan nu uit. Je zult verder vliegen dan ooit tevoren. Je mag het lekker in je eentje doen. Lekker in al jouw vrijheid. En met wie en waar je ook maar wilt. Geen moeten meer, wees maar lekker lief tegen jezelf. Als jij heel de dag in bed wil liggen is dat oké. Jezelf is de baas. En dat is het gevoel waar je naar luistert. Zo ben je van ver al zichtbaar. Zo sterk is je licht. Je bent volop naakt ook al heb je kleren aan. Dat is pas sexy.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland