Zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland

Sterke kinderen kunnen enkel ontwikkelen met sterke, ontwikkelde ouders.

Zolang de ouders niet ontwikkeld zijn, zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen.

De ouders zijn beschadigd en zo zullen de kinderen ook beschadigd zijn.

We hebben allen onze conditioneringen. Deze dienen we op te lossen alvorens we onze kinderen belasten met onze conditioneringen, met onze trauma’s en beperkingen.

Niet alleen in families functioneert dit zo....de hele wereld functioneert zo... continue een cirkel van herhaling. Je kunt niet geven wat je niet hebt. Een verlosser dient verlost te zijn.  Hoe kan hij anders verlossing uitdragen? In jouw heiligheid, ligt jouw verlossing en de verlossing van de wereld. In jouw heiligheid ligt de verlossing van de kinderen, van de dieren, van de aarde. Besef dat jouw verlossing doorslaggevend is voor de verlossing van de wereld. Jouw (volledige) verlossing is dan ook het enige werk wat eerst dient te gebeuren. Al het andere ‘werk’ is vooralsnog niet ten behoeve van jouw verlossing.

Het leidt je slechts weer af.

Rani Savitri

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland