Zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland

Sterke kinderen kunnen enkel ontwikkelen met sterke, ontwikkelde ouders.

Zolang de ouders niet ontwikkeld zijn, zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen.

De ouders zijn beschadigd en zo zullen de kinderen ook beschadigd zijn.

We hebben allen onze conditioneringen. Deze dienen we op te lossen alvorens we onze kinderen belasten met onze conditioneringen, met onze trauma’s en beperkingen.

Niet alleen in families functioneert dit zo....de hele wereld functioneert zo... continue een cirkel van herhaling. Je kunt niet geven wat je niet hebt. Een verlosser dient verlost te zijn.  Hoe kan hij anders verlossing uitdragen? In jouw heiligheid, ligt jouw verlossing en de verlossing van de wereld. In jouw heiligheid ligt de verlossing van de kinderen, van de dieren, van de aarde. Besef dat jouw verlossing doorslaggevend is voor de verlossing van de wereld. Jouw (volledige) verlossing is dan ook het enige werk wat eerst dient te gebeuren. Al het andere ‘werk’ is vooralsnog niet ten behoeve van jouw verlossing.

Het leidt je slechts weer af.

Rani Savitri

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland