Zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland

Sterke kinderen kunnen enkel ontwikkelen met sterke, ontwikkelde ouders.

Zolang de ouders niet ontwikkeld zijn, zolang de ouders onbewust en onwetend zijn, zullen de kinderen zich niet gezond ontwikkelen.

De ouders zijn beschadigd en zo zullen de kinderen ook beschadigd zijn.

We hebben allen onze conditioneringen. Deze dienen we op te lossen alvorens we onze kinderen belasten met onze conditioneringen, met onze trauma’s en beperkingen.

Niet alleen in families functioneert dit zo....de hele wereld functioneert zo... continue een cirkel van herhaling. Je kunt niet geven wat je niet hebt. Een verlosser dient verlost te zijn.  Hoe kan hij anders verlossing uitdragen? In jouw heiligheid, ligt jouw verlossing en de verlossing van de wereld. In jouw heiligheid ligt de verlossing van de kinderen, van de dieren, van de aarde. Besef dat jouw verlossing doorslaggevend is voor de verlossing van de wereld. Jouw (volledige) verlossing is dan ook het enige werk wat eerst dient te gebeuren. Al het andere ‘werk’ is vooralsnog niet ten behoeve van jouw verlossing.

Het leidt je slechts weer af.

Rani Savitri

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.