De zoektocht naar mezelf | Podcast ♥ Michiel van der Pols ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze eerste podcast schets ik mijn eigen zoektocht. Ik vertel wat de dynamiek in mijn jeugd was- welke patronen ik daar ontwikkeld heb en me dat verder in mijn leven belemmerde het leven te lijden vanuit mijn hart.

Gisteren kreeg ik de vraag van een goede vriend waarom ik mezelf zo in de etalage zet.

Die vraag raakte me. Het gevoel wat achter de vraag zit, is dat het delen van mijn verhaal een daad van het ego zou zijn. Zo van: ik wil gezien worden! (want dan wordt er van me gehouden).

Ik antwoordde hem dat ik veel drempels moet nemen voordat ik een blog, video of podcast deel. Elke keer ontmoet ik een stukje angst waar ik doorheen ga. Ik ben opgegroeid in een milieu en werk in een context waarbij het niet gebruikelijk is om jezelf zo open en kwetsbaar op te stellen. Ik was gevoelig voor die context en dat heeft bij mij geleid dat ik mijn mond maar hield en een leven van anderen ging leiden.

Ik doorbreek dat patroon nu. Nu volg ik mijn gevoel en leid ik mijn eigen leven. Ik wil juist kwetsbaar en open zijn en heb daarbij de oprechte hoop dat anderen volgen. Want als ik open en kwetsbaar ben, durf jij het misschien ook?

Ik ben op mijn manier wakker geworden en dat gun ik anderen ook. Dat zijn opmerking mij nog raakt, betekent dat ik nog een stuk mag groeien op dit vlak. Want wat anderen van mij en mijn proces vinden, hoeft me niet te raken. Iedereen heeft immers zijn eigen proces. Iedereen heeft een eigen levensmissie. Dit is de mijne.

Download hier de podcast van Michiel

Download
1. De zoektocht naar mezelf - Michiel va
MP3 Audio bestand 36.1 MB

Michiel van der Pols
https://www.doorbraakcoaching.com

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland